Up online
Image default
Woning en Tuin

Grote wandtegels restpartijen

In Nederland zijn er bedrijven dat grote wandtegels restpartijen verkopen en door hier tegels te kopen kun je veel geld besparen. De kortingen die je op wandtegels restpartijen kunnen heel hoog oplopen en vaak betaal je minder dan de helft van de prijs.

Een restpartij?

Nu zijn er veel consumenten die nog niet weten wat wandtegels restpartijen zijn. Restpartij houdt in dat er iets over is en dit wordt er dan ook bedoeld met wandtegels restpartijen. Als een bouwmarkt nieuwe wandtegels binnenkrijgt moeten ze plek vrij maken en verkopen ze de resten van de oude tegels goedkoop door. Een derde partij koopt deze dan vaak goedkoop in en verkoopt ze in een outlet als wandtegels restpartijen.

De wandtegels zijn dus niet beschadigd of iets dergelijks ze komen alleen uit een wat oudere collectie.

Snel bij zijn

Zoals je wel begrijp zijn de wandtegels restpartijen de resten van een ouder collectie. Als ze op zijn komt er dus van die wandtegels geen nieuwe meer binnen. Het is daarom aan te raden dat wanneer je mooie tegels vind in wandtegels restpartijen het meteen koopt. Als je te lang over gaat nadenken en later voor terug wil komen is de kans groot dat ze verkocht zijn.

 

Voor meer info :