Up online
Image default
Woning en Tuin

Inboedelopruimen.com, uw partner bij een woning leegruimen

Na een overlijden in de familie, een echtscheiding of een plotselinge verhuizing van uw vader of moeder naar een verzorgingstehuis, dient de inboedel in de woning of het appartement te worden opgeruimd en het huis leeg te worden opgeleverd. Hetzij voor de woningstichting, dan wel voor de verkopende makelaar. Met Inboedelopruimen.com als partner staat u er niet alleen voor. Sterker nog, u wordt volledig ontzorgd in deze hectische periode.

Een woning leegruimen met een vastgestelde deadline

In de meeste gevallen is er een deadline aan de woning leegmaken gekoppeld. In geval van een huurwoning dient deze vaak in originele staat te worden teruggebracht. De vakmensen van Inboedelopruimen.com zorgen er niet alleen voor dat alle meubelen en andere huisraad wordt opgeruimd en afgevoerd, maar dat ook kleine reparaties in huis worden uitgevoerd. Na het verwijderen van verlichting, rails, vitrage, gordijnen en vloerbedekking worden kleine gaatjes en oneffenheden opgevuld en vlak gestreken.

Een ontruiming op nette en respectvolle wijze

Inboedelopruimem.com werkt netjes en respectvol. U kunt eerst op uw gemak de kostbare en emotioneel waardevolle spullen en goederen uitselecteren, waarna de woning wordt leeggeruimd. Bij het inboedel opruimen wordt alles keurig in dozen verpakt en vervoerd. U heeft dus geen afvalbak voor de deur. Het huis wordt bezemschoon opgeleverd. U krijgt bij Inboedelopruimen.com professionele kwaliteit tegen een gegarandeerd goedkopere prijs. Bent u benieuwd naar onze service? Vraag een vrijblijvende offerte op of vraag om meer informatie per telefoon (06 – 42 42 07 10), e-mail of het online contact- en offerteformulier. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en beschikbaar.

Voor meer info : http://www.inboedelopruimen.com/