Up online
Image default
Gezondheid

Op zoek naar een tandarts Nijmegen

Tandpijn kan heel vervelend zijn en daar zit niemand op te wachten. Echter kan het in sommige gevallen voorkomen worden. Als eerste is goede voeding erg belangrijk. Snoep, frisdrank en andere zoetigheid kunnen tandbederf veroorzaken. Ook meerdere keren per dag poetsen met een goede tandenborstel en tandpasta kan ervoor zorgen dat gaatjes geen kans krijgen. Niet te vergeten het belangrijkste, is een bezoek brengen aan de tandarts Nijmegen. Deze bekijkt de tanden en kiezen en bij gebreken kan deze ervoor zorgen dat een gaatje verder geen kans meer krijgt.  

Maak hier kennis met de medewerkers van Tandrijk Mondzorg 

Wanneer je net verhuisd bent kan het lastig zijn om een tandarts te vinden. Echter heeft tandarts Nijmegen nog ruimte over. Online kun jij en je gezin je inschrijven. Voordeel is dat je hier bij deze tandarts ervan uit kan gaan dat slechts één vaste tandarts jou helpt. Ondanks dat hier meerdere artsen aanwezig zijn, blijf je bij dezelfde arts onder behandeling. Voordeel is dat je steeds door een vertrouwd persoon behandeld wordt. Dat is zeker fijn voor de mensen die als het ware angst hebben om naar een tandarts te gaan. Door steeds door dezelfde persoon geholpen te worden krijg je hiermee een soort band. Dat maakt een bezoek aan de praktijk een stuk makkelijker.  

Meer weten over deze praktijk, neem contact op met de assistente. Zij kan hier alles over vertellen. Tevens is deze praktijk makkelijk te bereiken. Zowel per fiets, openbaar vervoer en met de auto. Parkeren kan naast de praktijk en is geheel gratis. 

https://tandrijkmondzorg.nl/