Up online
Image default
Gezondheid

Wanneer een scootmobiel kopen?

Wanneer een scootmobiel kopen?

Een scootmobiel kopen is vaak een “must” en niet echt een keuze. Vaak wordt dit gedaan door ouderen, maar ook steeds meer mensen met spierziektes doen dit. Het is voor hen de enige manier om hun vrijheid weer terug te winnen. Bij de Scootmobiel Specialist heb je keuze uit zowel nieuwe alsmede tweedehands modellen. Het is een flinke uitgave, maar je krijgt er wel veel voor terug. Je kunt dan namelijk weer gaan en staan waar en wanneer jij wil. Daarnaast is het vaak ook nog mogelijk om extra opties toevoegen zoals een houder voor een rollator of een kratje aan de voorkant voor de boodschapjes.

Kiezen voor een tweedehands model

Een scootmobiel kan best prijzig zijn, daarom bieden wij ook tweedehands modellen aan. Deze zijn vaak net zo goed alleen dan zijn ze wel gebruikt. Dit wil niet zeggen dat ze mankementen hebben, Integendeel want ze worden nagekeken door onze ervaren monteurs. Daarnaast kijken wij natuurlijk ook naar hoe vaak dit model is gebruikt en wat de status van de accu is. Je wil immers een paar jaar vooruit kunnen met een scootmobiel. Als je naar de winkel komt is het zelfs mogelijk een proefrit te maken. Zo ervaar je het verschil tussen de verschillende uitvoeringen die er zijn. Uiteindelijk maak jij de keus en kunnen wij je alleen hierbij adviseren.

Enkele praktische tips

Het is vaak ook mogelijk om een scootmobiel uit te breiden. Je kunt bijvoorbeeld een houder laten toevoegen voor een wandelstok of rollator. Daarnaast kun je ook een kratje of mandje aan de voorkant laten maken waarin je jouw boodschappen mee kunt nemen. Ook de wielen kun je soms laten vervangen voor bepaalde ondergronden. De koffie staat bij ons altijd klaar, dus kom snel langs voor een vrijblijvend en professioneel advies.