Up online
Image default
Hobby en vrije tijd

Tekenen met een 3d pen

Ik heb twee maanden geleden een 3d printer pen bij Goedkope3dpen.nl aangeschaft. Het is een van de leukste dingen die ik dit jaar heb gekocht. In het begin was ik een beetje aan het klungelen. Je moet gewoon even wennen aan het filament en de manier waarop je het beste de pen kunt vasthouden. Maar na een week gewoon plat tekenen kreeg ik het al aardig onder de knie. Ik ben gewoon begonnen met het overtrekken van plaatsjes uit een tijdschrift. Ik maakte het mezelf steeds moeilijker, maar oefening baart kunst. Ik maak nu complete modellen in alle kleuren van de regenboog.

Inspiratie

Ik heb een zoontje van 8 en die vond alles wat ik maakte met de 3d pen fantastisch. Hij wilde er zelf ook graag mee ‘spelen’, maar ik vond dat best eng. Tenslotte is de punt van zo’n pen echt heel heet en ik wilde niet dat hij zich zou branden. Maar uiteindelijk heb ik toch besloten ook voor hem een pen aan te schaffen. We hebben afgesproken dat hij er alleen mee mag tekenen als ik erbij ben, dat was een voorwaarde. Ik ben echt blij dat ik het heb gedaan, want we zitten nu menig middagje samen aan tafel te tekenen en dat is heel gezellig.

Samen creatief zijn

Er is momenteel een rage over Pokemons en mijn zoontje is dol op die beestjes. Dus ik heb Pokemon stencils op internet gevonden en die trekt hij nu over. Uiteraard worden de kleurtjes niet vergeten, het moeten wel de echte kleurtjes zijn volgens hem. Hij is enorm trots op zijn eigen Pokemons. Vandaag heeft hij de vijfde afgemaakt en we hangen ze op bij hem aan de kast. Dankzij de 3d pen heb ik echt quality time met mijn zoon, dat vind ik geweldig!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Hygiƫnische WC-Brillen

Speeddate? Klassevol speeddaten met Speeddating-belgie.be!

14 weken zwangerschap informatie en symptomen