Up online
Image default
Eten en drinken

Top catering in de provincie Gelderland

Catering is tegenwoordig steeds moderner aan het worden en waar vroeger de lokale winkel specialist in de foodsector, van slager yot horeca winkel, hier op een eenvoudige manier een invulling aan gaf zie je nu steeds vaker dat hier echte specialisten op de markt zijn gekomen. Wat doen de cateraars nu eigenlijk precies en hoe kunnen zij u als consument of bedrijf ondersteunen? In dit artikel geven wij hier meer informatie over. U kunt ook altijd even onze website bekijken.

Van traditionele catering

Waar we spreken over traditionele catering hebben we het hier eigenlijk nog steeds over het bekende bedrijfsfeest of verjaardagsfeest waarbij er natuurlijk drank en hapjes kunnen worden geregeld. Naast een goede locatie is het belangrijk een gevarieerd buffet en drank te regelen. Eventueel kan het feest met speciale verhuur van diensten of producten worden aangevuld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een DJ, biertap, bierfiets, bbq etc etc. Kortom verhuur van diensten of producten die uw feest nog completer maakt. Deze vorm van catering is nog steeds veel gevraagd.

Naar modern catering

Maar tehenwoordig wordt dit meer uitgewerkt met concepten als een foodtruck op locatie of complete paketten waar u kunt kiezen voor verschillende verhuur producten die op locatie worden geplaatst en zelfs waar horeca ondersteuning aanwezig is. Dus een ontvangst met limousine en via de rode loper naar het feest. Gevolgd door een gastspreker die de planning van de avond begeleid en een DJ die de lounge muziek draait waarbij de bediening voor de drankjes en de hapjes zorgen. Dit alles op een locatie waar u ook kunt trouwen maar de ambiance geweldig is. De tafels staan gedekt voor de gasten en er kan overdekt genoten worden van een heerlijk diner met lokale specialiteiten. Als toegift krijgt u vuurwerk te zien en is er een onvergetelijke avond in uw agenda geplaatst die iedereen zal meenemen als een unieke ervaring.

 

Voor meer info : http://www.wellingcatering.nl