Up online
Image default
Media

Ontdek radiostations in Australië of Zweden

Het is altijd interessant om naar een radiostation van een ander land te luisteren. Het geeft een bepaald vakantiegevoel of juist een gevoel van herinneringen naar het land van herkomst. Op Radioguide.fm vindt je een overzicht van verschillende radiostations over de hele wereld. Zo kun je vanuit Nederland naar radiostations van andere landen luisteren. Dit is een manier om kennis te maken met andere genres muziek maar ook andere landen. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar topics die in andere landen heel populair zijn. Op de site kun je zowel per genre als land navigeren naar radiostations. Wij hebben twee interessante radiostations voor je uitgelicht namelijk sen radio en P3 radio.

 

Sen radio is een radiostation uit Australië en wordt voornamelijk ontvangen in de stad Melbourne. Sen radio staat voor Sports Entertainment Netwerk. Sen radio heeft dan ook praatprogramma’s waarbij de laatste ontwikkelingen op het gebied van sport en entertainment worden besproken. Wanneer je dus heel erg geïnteresseerd bent in sport of bepaalde sport ontwikkelingen vanuit een andere perspectief wilt bekijken is dit een heel erg leuke radiostation. Zelfs al ben je niet heel erg geïnteresseerd in sport kun je nog steeds naar dit radiostation luisteren om gewoon te genieten van het mooie Australische accent.

P3 radio is een bekend radiostation in Zweden. P3 is een publiek radiostation en kun je eigenlijk een beetje vergelijken met NPO3 van Nederland. P3 wordt dan ook geluisterd door een breed doelgroep van jongeren tot ongeveer 35 jaar. Er worden verschillende genres muziek gedraaid op P3. Zo heeft P3 speciale radioprogramma’s waar een specifiek genre centraal staat. Zoals Soul of Rocks. Daarnaast zijn er ook praatprogramma’s waarin de laatste ontwikkelingen worden besproken met vooral ook een beetje humor.

Ontdek dus nieuwe radiostations op Radioguide.fm. Sen radio en P3 zijn radiostations die zeker aan te raden zijn. Zo lijkt het alsof je een beetje op vakantie bent in Australië of in Zweden.

Voor meer info : http://www.radioguide.fm

Gerelateerde artikelen

Doe het verslavende spelletje met de nummer 2048

Cd persen

Nieuwe inwoners in Utopia