Up online
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

In mijn zoektocht naar het laten maken van een goedkope website, ben ik uiteindelijk bij SiteToGo uitgekomen. Zij hebben voor maar €450,- voor mij een goedkope website gemaakt. Maar die ziet er zeker niet goedkoop uit. In tegendeel zelfs! Het is een heel erg professioneel design geworden. Tevens van origine ontworpen door een online marketingbureau. Misschien dat dat apart klinkt. Maar ik ben er heel erg blij mee! Op die manier hebben zij namelijk heel erg goed naar bijvoorbeeld de vindbaarheid in Google gekeken. Ik werd daar dan ook perfect bij geholpen toen ik aan de teksten ben begonnen. Zij gaven allerlei tips met waar het zoekwoord terug moet komen etc. Daarnaast is de indeling ook heel erg mooi geworden. En geoptimaliseerd voor de bezoeker. Allemaal gefocust op de conversie.

All-in webdesign bureau

Daarnaast vond ik het voordeel van SiteToGo dat ik daar nog veel meer online marketingactiviteiten af kon nemen. Bijvoorbeeld SEO! Zij gaan er voor zorgen dat ik hoger in Google kom. En inmiddels is dat al heel behoorlijk gelukt. Binnen afzienbare tijd al op de eerste pagina van Google. En de lijn in de grafiek is nog steeds stijgende. Daarnaast gaan ze ook met AdWords starten. Daarmee kan ik namelijk direct bovenaan staan in Google. En op de zoekwoorden die ik zelf graag wil! En toen dat was gestart, werd ik al snel opgebeld door allerlei verschillende soorten klanten. Een ideale manier dus bij een startende onderneming!

Daarom kan ik SiteToGo van harte aanbevelen. Want zij zorgen ervoor dat ik een vliegende start maak met mijn nieuwe bedrijf.

Wil jij ook een website laten maken?

Wil jij dus ook een website laten maken voor jouw bedrijf? Bij SiteToGo.nl vond ik met name de voordelen dat je heel persoonlijk contact hebt met de website bouwer, dat de prijs maar €450,- is en dat ik een prachtige website afgeleverd heb gekregen natuurlijk.

Voor meer info :