Up online
Image default
Woning en Tuin

Bax Houthandel

Even geleden was ik op zoek naar oude houten vloeren voor mijn nieuwe woonkamer. Graag zou ik die daar namelijk in gelegd willen krijgen zodat het een heel mooie uitstraling krijgt. Precies zoals ik graag zou willen! In een woonmagazine zag ik daar namelijk een voorbeeld van. En dat gaf een hele leuke stijl. Omdat ik toch graag een andere woninginrichting wil hebben dan anderen, was dit dan ook iets heel leuks!

Houten vloeren Bax Houthandel

Ik ben gaan Googelen op houten vloeren en vond zodoende al vele verschillende websites. Maar allemaal hadden ze niet oude houten vloeren. Bij eentje wel, maar daar was het heel erg prijzig. Daarom ben ik verder gaan zoeken, met die vloerenwinkel nog in mijn achterhoofd. Maar al gauw hoefde dat niet meer, omdat ik Bax Houthandel tegenkwam. Daar las ik op de website dat zij hun houten vloeren zelf maken. En dus ook zelf verkopen in de winkel. Daardoor lage de prijzen heel erg laag. En dat viel mij direct op toen ik die ging vergelijken met andere websites. Vervolgens ben ik verder gaan zoeken naar welke houten vloeren zij hadden. En daar waren de oude houten vloeren ook een van!

In hun overzicht zag ik de meest mooie houten vloeren met een heel oud uiterlijk. Dat terwijl ze gewoon helemaal nieuw zijn en daardoor van topkwaliteit zijn. Vervolgens stonden er ook bij een aantal voorbeelden met foto’s van waar ze die vloeren al een keer gelegd hadden. Dat vond ik erg belangrijk omdat dus bleek dat ze daar wel degelijk ervaring mee hadden.

Eindresultaat

Uiteindelijk heb ik voor hele mooie oude houten vloeren gekozen. En daar zijn ze vervolgens mee aan de slag gegaan om die dan ook zo’n uiterlijk te geven. En allemaal op maat te maken. Al snel werden ze afgeleverd en hebben ze ze ook direct in mijn nieuwe woonkamer gelegd.

Voor meer info :