Up online
Image default
Eten en drinken

Gezond eten én een goede website – een succes formule!

Gezond uiteten – hoe doe je dat?

Stel, je bent een fervent eeltliefhebber. Je gaat heel graag uit eten en probeert graag zoveel mogelijke diverse keukens en culinaire hoogstandjes uit de hele wereld. Sterker nog, je wordt er zelfs goed in en vrienden en familie komen bij jou voor advies waar je goed kunt eten. Al dat leuks heeft (helaas) natuurlijk wel een keerzijde, want iedereen weet dat teveel eten ongezond kan zijn, mits daar geen goede balans in te vinden is tussen eten en bewegen. Hoe kun je dan toch nog genieten van lekker eten, en tegelijkertijd letten op de extra’tjes? Met de meest voor de hand liggende oplossing, en dat is gewoon minder eten, wordt je niet blij blij. Probeer daarom eens anders te gaan eten. Met deze tips kun je letten op je calorie behoefte, maar toch nog heerlijk genieten van goed eten.

Let op de saus – het mag, maar met mate!

Smaakmakers op onze gerechten zijn vaak de sauzen. Een saus is soms heel bepalend voor een gerecht en soms een lekkere toevoeging, wat niet per se noodzakelijk is. Om een voorbeeld te geven, een heerlijk verse patat met mayonaise is voor velen een genot op ieder moment van de dag. Maar wanneer heb je voor het laatst patatjes gegeten zonder saus? Gewoon heerlijke vers gebakken frietjes met wat kruiden. Dat scheelt namelijk een hoop! En als de patat ook nog eens gebakken is een gezonde olie i.p.v. frituurvet dan heb je heerlijke krokante frietjes die uitstekend te eten zijn. Is een saus voor je dan echt noodzakelijk? Probeer het dan eens met zelfgemaakte tomatensaus. De tomatenketchup uit de supermarkt bevat namelijk veel suiker!

Probeer kleine porties te eten in een restaurant

Japan staat bekend als het land waar mensen vaak heel oud worden en gezond blijven. Het geheim voor een lang en gezond leven zit in de porties. Probeer gedurende de dag kleine porties te eten en denk aan de 80% regel. Dus eet nooit dusdanig dat je volledig vol zit. Het verbrandingssysteem van je lichaam blijft op deze wijze gezond actief en hoeft nooit ‘over te werken’ Dus ga je uit eten en heb je intens honger? Begin met een soep en werk langzaam door met kleine porties en stop met eten als je denkt dat er nog 2 boterhammen erbij kunnen. Onbeperkt sushi eten is een trend wat je ook vaker terugziet bij restaurants. Bescherm je zelf door hier ook met mate te eten, vaak eet je meer dan nodig.

Ga de vegetarische of flexitarische tour op

Een groeiende trend in eten is de steeds grotere keuze in vegetarische alternatieven op vlees en vis. Bij steeds meer mensen begint de bewustwording dat alsmaar vis en vlees eten een negatief effect heeft op het milieu. Dit moet en kan anders, dus probeer thuis of wanneer je uit eten gaan eens te kiezen voor een alternatief. Kies een vegetarische maaltijd en laat je smaakpapillen kennismaken met nieuwe smaken. Je zult versteld staan wat je eigenlijk ook lekker vindt. En het is ook nog eens gezond!

Vind je het moeilijk om vlees te laten liggen? Bouw het langzaam af met de dagen waarop je vlees eet. Varieer het eens met bijv. Japanse Sushi gerechten of een vegetarische pastaschotel. Of kies eens voor vegetarisch vlees, er zijn tegenwoordig zelfs vleesvervangers in de vorm van een biefstuk. Probeer het eens uit, wie weet verrast het je op een positieve manier! Voor visliefhebbers kun je eens gaat eten bij Japans restaurant Blue Sakura.

De basis voor al dit succes? Een mooie website natuurlijk!

Hoe goed je ook bent als restaurant. Hoe netjes je het binnen voor elkaar hebt en hoe goed het eten, je zult hoe dan ook moeten werken aan je online marketing en zichtbaarheid zodat nieuwe klanten je weten te vinden. Nagenoeg iedereen zoekt een nieuwe restaurant via Google. Dus is het belangrijk hoog in Google te staan met je website. Hoe je dat? Uitbesteden aan Crossmedia House natuurlijk!

 

Met bijna 10 jaar ervaring op het gebied van online en offline marketing weten wij heel goed hoe we van jouw restaurant website een succes te maken zodat je méér reserveringen, bestellingen en dus omzet kunt behalen. Je kunt ons inschakelen voor de volgende diensten.

Voor een vrijblijvende offerte, neem contact op via 074-851 26 65 of stuur een mail naar info@crossmediahouse.nl. Tot gauw!

Voor meer info : https://www.crossmediahouse.nl