Up online
Image default
Bedrijven

Prijs vlakke lichtstraat

De prijs van een vlakke lichtstraat is bij iedere woning heel anders omdat woningen allemaal anders zijn. Voor het installeren van de vlakke lichtstraat moet het dak aangepast worden en hierin verschilt de prijs.

Als je wil weten wat het gaat kosten om een vlakke lichtstraat te laten bouwen en installeren moet je daarom een offerte aanvragen. Een aannemer kan dan gaan kijken wat het allemaal gaat kosten. Aan de hand van je adres kunnen ze zien in wat voor type woning je woont en wat het gaat kosten om het dak aan te passen voor het installeren van de vlakke lichtstraat.

Wanneer je de offerte aangevraagd hebt en ermee wil doorgaan zal de aannemer nog langskomen om te zien of de woning volgens plannen is gebouwd. Als alles klopt gaat de aannemer akkoord en kun je een afspraak maken voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Een deel van het dak moet natuurlijk worden verwijderd en daarom zal je een tijdje last hebben van bouwwerkzaamheden.

Ze zullen wel een zeil plaatsen op het dak om het te beschermen totdat de vlakke lichtstraat geplaatst kan worden. Dit willen ze natuurlijk zo snel mogelijk doen.

Voor meer info :