Up online
Image default
Bedrijven

LED verlichting buiten

Het verlichten van je huis en tuin ziet er niet alleen tijdens de kerst gezellig uit! Eigenlijk kan je het hele jaar door gebruik maken van verlichting. Zo kan je tijdens een bbq of misschien een gezellig feestje in de tuin altijd gebruik maken van diverse verlichting. Het vinden van de juiste verlichting voor buiten kan soms moeilijk zijn, maar eigenlijk zijn de belangrijkste punten waar je vooral op moet letten dat het waterbestendig is en is gemaakt van stevig materiaal zodat het wel tegen een stootje kan. Bij veel verlichting staat het ook erbij of dat het voor buiten bedoeld is. 

Verlichting

Er bestaan zoveel verschillende soorten verlichting, dat je vaak niet weet welke nou de juiste keuze is. Het is daarom belangrijk om eerst te kijken waarvoor je het wilt gebruiken. Zo kan je aan je balkon bijvoorbeeld snowtubes of lichtgordijnen hangen. In het tuinhuisje kan je gebruik maken van berry lights of LED kaarsen en in huis gebruik je weer andere verlichting zoals een pop-up kerstboom. Het leuke aan verlichten is dat je alle soorten verlichting met elkaar kunt combineren ook bijvoorbeeld door middel van kleur. De ene verlichting is wat warmer en de ander is wat koeler. Warme kleuren worden vaak gebruikt voor meer sfeer of romantiek en de wat koelere tinten zijn meestal voor een chique uitstraling. 

LED kaarsen 

De LED kaarsen zijn geschikt voor elke gelegenheid. Zo kun je ze bijvoorbeeld voor binnen en buiten gebruiken. Dinerkaarsen staan erg sfeervol, tijdens een romantisch diner bijvoorbeeld. De kaarsen hebben een bewegende vlam waardoor ze niet van echte te onderscheiden zijn. Door middel van de afstandsbediening kan je ze gemakkelijk aan en uit zetten. De kaarsensets zijn leuk met elkaar te combineren, door middel van een kaarsenplateau. Zo heb je geen rommel van gesmolten kaarsen, maar wel het plezier van verlichting. Met de LED kaarsen hoef je je geen zorgen te maken over brandgevaar. Jouw kindjes of dieren kunnen zonder problemen staan en gaan waar ze willen.