Up online
Image default
Eten en drinken

Facilitaire dienstverlening in de zakelijke markt

Wanneer een bedrijf een positieve groei doormaakt komt er een moment dat de span of control dreigt te worden overschreden. Dat zijn mooie, maar ook belangrijke momenten waarop er binnen de organisatie een nieuwe stap dient te worden gemaakt. Zo kan het zijn dat er bepaalde onderdelen binnen uw organisatie niet meer in eigen hand kan worden uitgevoerd, maar nu beter kan worden uitgevoerd door een extern persoon of bedrijf als de maaltijdservice van welling facilitair. Het aantrekken van nieuw personeel, zeker op het vlak van de facilitaire zaken binnen het bedrijf, is niet altijd een aantrekkelijke optie voor de beslissingsbevoegde. Het betekent een vaste kostenpost voor een variabele werkdruk.

Uitbesteden van kantinefaciliteiten

Wanneer een bedrijf uit zijn jasje groeit, biedt dit nieuwe kansen. Als je personeel niet meer in de kantine past en de koffie- en theevoorziening telkens stagneert, ontstaan er irritaties bij het personeel en dat is niet goed voor uw business. Het creëren en inrichten van een nieuwe kantine met keuken inclusief koffiedame is een hoge investering. En dan nog al die regels en wetten waarmee u bij de bereiding van voedsel te maken krijgt. In dat geval is een andere keuze misschien beter aan u besteed; het inschakelen van een facilitair dienstverlener.

De voordelen

Het uitbesteden van de facilitaire zaken is een slimme keuze. Het scheelt u in aanschaf- en inrichtingskosten en u zit niet vast aan een vaste kracht in loondienst. Facilitaire dienstverleners zullen altijd kwaliteit leveren; tenslotte bent u in dit geval geen werkgever maar een klant en dat is een groot verschil. Denkt u eraan de kantine te laten verzorgen door zo’n dienstverlener, dan ligt het voor de hand dat deze ook uw zakelijke bijeenkomsten kan faciliteren. En ook uw koffiecorners in de kantoren en op de werkvloer. Wellicht kunnen zij u ook helpen met de verzorging van de horeca op beurzen. Het is het overwegen zeker waard!

 

Voor meer info : http://www.wellingfacilitair.nl