Up online
Image default
Vervoer en transport

Schipholtaxi in personenauto of taxibus

Schipholtaxi in personenauto of taxibus

Indien jij alleen naar Schiphol Airport wil, dan zal een personenauto in de meeste gevallen voldoende zijn. In sommige situaties is noodzakelijk om bijvoorbeeld meer ruimte te hebben. En tevens natuurlijk als je met meer meerdere personen bent. Taxi Expert (Schipholtaxi) biedt voor elke situatie een oplossing. Je kan op onze website al veel vinden over onze tarieven en opties, maar je mag tevens altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is: 020-2613984. We brengen en halen door heel Nederland en houden van het leveren van kwaliteit naar jouw wensen.

 

Taxibussen tot 8 personen of met extra ruimte

Taxi Expert heeft taxibussen ter beschikking, welke tot 8 personen (de chauffeur niet meegerekend) kunnen vervoeren. We hebben drie verschillende modellen, welke met name als Schipholtaxi gebruikt worden. Er zijn taxibussen tot 6 personen beschikbaar, en tot 8 personen en verlengde 8 persoons taxibussen, voor als er bijvoorbeeld veel bagage is. En het mooie is dat we al een taxibus kunnen aanbieden vanaf € 30,-. Bereken via ons pagina eenvoudig wat de totaalprijs voor jouw Schipholtaxi uiteindelijk wordt. Je kan simpel het gewenste model aanklikken.

 

Waar vind je de taxi op Schiphol?

Indien jij een Schipholtaxi via Taxi Expert hebt gereserveerd, dan zal de chauffeur jouw vlucht volgen en de juiste aankomsthal in de gaten houden. Hij weet wanneer jij landt. Ongeveer een kwartier na jouw landing, zal hij bellen om verder af te spreken. Er wordt jou dan precies verteld hoe en waar jij jouw Schipholtaxi zal vinden. Vaak staat hij op één van de rijbanen buiten de juiste aankomsthal. Tegen een kleine vergoeding is tevens een Pick Up Service mogelijk. De chauffeur zal dan met een naambordje wachten bij het Meetingspoint in de centrale Schipholhal.

 

Privé en zakelijk Schipholvervoer

Meerdere bedrijven hebben te maken met vervoer van en naar Schiphol. Is het niet voor henzelf, dan wel voor gasten en belangrijke bezoekers. Graag bieden wij een passend vervoer voor elke gelegenheid. Ook zakelijk gezien. We zorgen dat jouw vervoer altijd netjes en professioneel wordt uitgevoerd. Zo kan jij bij jouw gasten een uitstekende eerste indruk achterlaten. Indien je speciale wensen hebt, dan neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte. Dan weet jij gelijk waar je aan toe bent.

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

De verhuisdienst van Goedkoop Verhuizen

Afvalcontainer huren in Enschede. Voordelig en snel geleverd!

Taxi Delft voor al je vaste taxi ritjes