Up online
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van het meenemen van je eigen broodtrommel!

Dit zijn de voordelen van het meenemen van je eigen broodtrommel!

 

 

Als jij en je partner beide fulltime werken kan het voorkomen dat je kinderen overblijven op school gedurende de lunchpauze. Echt een onmisbare plek voor veel werkende ouders. Het betekent alleen ook dat de kinderen wat te eten mee naar school moeten nemen. ‘s Ochtends bereid je de boterhammen en die stop je samen met wat lekkers in de broodtrommel. Zo’n broodtrommel biedt een goede uitkomst en we vertellen je graag waarom!

 

De lunch blijft intact

 

De voornaamste reden dat wij mensen onze lunch en dat van onze kinderen, in broodtrommels doen is natuurlijk zodat het niet wordt verplet in de tas. Een broodtrommel is namelijk erg stevig en houdt alles dus in de juiste staat. Mocht je dus jouw kindje geen brood maar bijvoorbeeld crackers meegeven voor tussen de middag? Dan blijven die ook zeker de hele dag heel. 

 

Een originele en herkenbare broodtrommel

 

Het hebben van een broodtrommeltje is natuurlijk niet alleen fijn omdat het de broodjes intact houdt, maar ook om een andere reden. Het is namelijk wel zo handig als de overblijfmoeders weten welk trommeltje van jouw kindje is. En je kunt er natuurlijk voor kiezen om er een naam op te schrijven, maar nog veel leuker is om er samen met jouw kindje een te ontwerpen. Via MyMepal.nl Kun je helemaal je eigen ontwerp maken. Zo kun je kiezen uit verschillende kleuren en patronen en kun je hem nog persoonlijker maken door er een naam op te laten bedrukken. 

 

Langer genieten van een verse lunch

 

Het is belangrijk dat kinderen gedurende de dag voldoende eten, maar het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat je kindje niet zo’n trek had tijdens de lunch of dat hij of zij te druk was met spelen. Het is zonde om dat eten dan weg te moeten gooien. Door de lunch in een broodtrommel te doen is het vaak nog mogelijk om de lunch voor de volgende dag te bewaren. 

 

Duurzaamheid

 

 

Het laatste voordeel is dat een broodtrommel erg goed is voor het milieu. Want stel je voor dat je elke middag plastic zakjes mee geeft die na het broodje weer worden weggegooid. We weten ondertussen allemaal dat plastic slecht is voor het milieu, dus het is een makkelijke oplossing om een trommeltje mee te nemen. Daarnaast bespaar je er op de lange termijn ook geld mee, want een broodtrommel gaat erg lang mee.

 

https://www.mymepal.com/