Up online
Image default
Auto's en Motoren

In 1 keer slagen voor een theoriecursus Den Haag? Kies voor Gelijk Geslaagd!

Gelijk Geslaagd biedt unieke auto theorie cursussen met 100% slagingskans. De training is zo opgezet en ingedeeld dat iedereen de behandelde stof echt snapt. Zeker ook jongens en meiden met dyslexie, ADHD of examenvrees / faalangst. Een duur boek hoef je er niet voor te kopen. Het enige dat van je verwacht wordt, is op tijd komen bij  de theoriecursus Den Haag, goed opletten, meedoen en geconcentreerd het examen afleggen. Een pittig dagje wordt het, maar bedenk waarom je het doet: in 1 dag je auto theoriecertificaat halen, is echt waanzinnig chill! De docenten van Gelijk Geslaagd zijn super relaxed. Ze weten precies wat je allemaal moet kennen en wat eigenlijk overbodig is. Ze laten je ook oefenen met echte examenvragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Gelijk Geslaagd helpt jou ook aan je scooter theorie

Zoek jij een betrouwbaar adres voor je scooter theorie in Rotterdam? Ook jij kunt terecht bij Gelijk Geslaagd. Je moet wel 15,5 jaar zijn. Deze opleiding is ook heel compact: hij duurt slechts 2 dagen. Op dag 1 krijg je de belangrijkste verkeersregels uitgelegd en wordt je verkeersinzicht bijgeschaafd. De volgende dag ga je alles nog eens herhalen en doe je examen. Gelijk Geslaagd reserveert voor jou een examenplek. Vergeet niet je identiteitsbewijs mee te nemen, want dat moet je verplicht laten zien. Het examen doe je via een beeldscherm. Er zijn verschillende soorten vragen: sleep-, single sleep-, invul-, hot spot-, ja / nee- en meerkeuzevragen.

Bij zowel het auto als het scooter theorie-examen is de lunch inbegrepen. Het vervoer naar de CBR-examenlocatie wordt ook voor je geregeld. Dit zijn enkele voorbeelden van Gelijk Geslaagd locaties:

–        Den Bosch;
–        Den Haag / Rijswijk;
–        Leiden;
–        Amsterdam;
–        Deventer;
–        Zwolle;
–        Alkmaar;
–        Leeuwarden;
–        Maastricht;
–        Goes;
–        Eindhoven;
–        Arnhem;
–        Rotterdam / Barendrecht.

Wil je meer weten? Je kunt op allerlei manieren contact opnemen met Gelijk Geslaagd. Mail naar info@ gelijkgeslaagd.com. Bel met 085-4018734. Stuur een app via 06-27654136.

https://www.gelijkgeslaagd.com/