Up online
Image default
Banen en opleidingen

Oracle Database Administrator

Voor de afdeling ICT zijn wij op zoek naar een enthousiaste Oracle Database Administrator/ Technisch applicatie beheerder.

Wat ga je doen?

In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan het beheer van de kernsystemen en databases in de IT-infrastructuur van Zorg en Zekerheid.

Binnen de scope van het team is de huidige systeembereik zeer breed, voornamelijk samengesteld uit Oracle-georiënteerde systemen; Oracle database, ADG, Oracle WebLogic Server, Oracle Service Bus, ADW en Oracle Health Insurance (OHI). Deze systemen draaien op Oracle Enterprise Linux. U kunt het systeem volledig beheren. Je neemt ook deel aan verschillende projecten om onderdelen van on-premise en cloudinfrastructuur te upgraden en te vervangen.

De belangrijkste activiteiten zijn:

 • Beheer, bewaak, optimaliseer en bescherm Oracle-systemen en -applicaties.
 • Opzetten, plannen, updaten en onderhouden van de OTAP-omgeving.
 • Installeer updates en releases voor OHI.
 • Installeer en ontwerp software.
 • Neem deel aan de update en optimalisatie van infrastructuur en informatiebeveiliging.

Wat neem je mee?

 • Je hebt een hoog niveau van beroepsopleiding en denkvermogen.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in de volgende tenminste twee kerngebieden en je wilt je kennis uitbreiden: Oracle RDBMS / ADG / multi-tenant architectuur of Oracle WebLogic Server of Linux.
 • Je houdt van technisch applicatiebeheer.
 • Bekwaam in MS SQL.
 • Scriptkennis (ksh / bash / wlst) heeft de voorkeur.
 • Jij als databasebeheerder

Je bent een technicus met uitstekende analytische vaardigheden. Je kunt nauwkeurig werken en je kunt problemen analyseren en oplossen. Je weet hoe je het bedrijfsleven met enthousiasme ondersteunt en adviseert. Je voelt je op je gemak in een omgeving die uitgebreide kennis vereist. Daarom ben je leergierig en verwelkom je ontwikkeling binnen de organisatie. Onder druk presteren kan je energie geven. Een redelijke werkhouding en flexibele werktijden zijn voor u vanzelfsprekend.

Waar ga je werken?

Zorg en Zekerheid is een dynamische regionale zorgverzekeraar. We zetten ons in om betaalbare zorg te bieden. Zorg dat de verzekerde een gezonde plek wordt en houdt. Ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en verregaande digitalisering vragen om continue ontwikkeling van onze dienstverlening. Om de ambities van de komende jaren te realiseren zijn wij op zoek naar gepassioneerde professionals die zich verder willen ontwikkelen en willen bijdragen aan de toekomst van Zorg en Zekerheid.

Het DBA-team biedt tweedelijns en derdelijns ICT-ondersteuning. Daarnaast is er een IT-infrastructuur ontwikkeld, aangepast en beheerd, wat nodig is voor de juiste werking van verschillende applicaties. Het team bestaat uit enthousiaste allround spelers met ieder hun eigen vak. Zij beheren gezamenlijk de applicaties die de implementatie van de kernprocessen van Zorg en Zekerheid ondersteunen.

De gehele IT-afdeling bestaat uit 30 fte’s, die zijn ingericht ter ondersteuning van bedrijfsprocessen binnen Zorg en Zekerheid. Naast databasebeheerders omvat de afdeling ook applicatieontwikkelaars, applicatiebeheerders, productiebeheerders en systeem- / netwerkbeheerders.

Wat bieden wij?

Het hebben van een baan als goed werkgever is als een verzekeringnemer die veel belang hecht aan de gezondheid en het welzijn van zijn werknemers. Bij Zorg en Zekerheid is het noodzakelijk om een ​​goede balans tussen werk en privé te behouden en veel gezonde maatregelen te nemen. Wij leveren 34 uur werk per week en kunnen ervoor kiezen om deze uren binnen 4 dagen te werken. U kunt ook vertrouwen op:

 • De dertiende maand.
 • Er zijn 186 vakantiedagen per jaar, wat gelijk staat aan meer dan 5 weken. U kunt er ook voor kiezen om extra dagen bij te kopen.
 • De kosten voor deelname aan cursussen en trainingen zijn voor onze rekening.
 • In een uitdagende, dynamische en klantbewuste werkomgeving is er voldoende ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Het kantoor is geopend van 07:00 tot 19:00 uur, dus je kunt flexibel werken tijdens werkuren en tegelijkertijd voldoende mogelijkheden hebben om de laptop van het bedrijf te gebruiken voor thuiswerk.

https://www.vindazo.nl/keywords/database-beheerder.html