Up online
Image default
Banen en opleidingen

Trainee – Sales / Recruitment Consultant

Je hebt het hbo-diploma behaald. Je bladert op je werklocatie om een ​​passende functie te vinden, of je bent al een paar jaar aan het werk en je bent goed ingelogd. Hoe dan ook; je wilt groeien! Je wilt jezelf bewijzen en het verschil maken!

Wat ga je doen?

Als StackOps-adviseur ben je verantwoordelijk voor jouw gebied. Je laat potentiële klanten geloven in hun eigen beleving en houdt contact met huidige klanten. U kunt deze bedrijven helpen door professionals te vinden en te overtuigen om uw klanten te bedienen. Je kunt ze bijstaan ​​tijdens het sollicitatieproces, feedback bespreken met beide partijen en uiteindelijk onderhandelen over het contract. Voor werkgevers en kandidaten fungeer je als promotors, adviseurs en coaches. Daardoor is geen dag hetzelfde, je blijft uitgedaagd worden!

Wie ben je?

  • – Minimaal een diploma hoger beroepsonderwijs
  • – Je hebt zakelijk inzicht
  • – Ervaring met werving of verkoop heeft de voorkeur
  • -Je weet hoe je moet praten en durft dingen te proberen die je bang maken
  • -Geen IT-technische kennis vereist-wij zullen het voor u verzorgen. Wat we nodig hebben is doorzettingsvermogen en motivatie.

Wat mag je verwachten?

Vanaf de eerste dag word je geleidelijk opgeleid en word je een volledige 360 ​​° recruiter. Met een-op-een begeleiding en cursussen verzorgd door de beste externe trainers in het veld, ontwikkel je je tot de beste versie van jezelf. Onze voorgangers brengen u de laatste marktinformatie, zelfs als u de meest ervaren technici bent, kunt u met hen praten.

U zult blij zijn met al deze inspanningen. Naast salaris is er een onbeperkt genereus commissieplan.

Het strakke en inspirerende kantoorgebouw waar je elke dag naartoe gaat, biedt een complete set lunches, pooltafels en tafelvoetbaltafels. Ten slotte bezorgen we je een 21-daagse vakantie zodat je met een gerust hart kunt werken.

Nog niet overtuigd? Hoe zit het met onze frequente reizen na een periode van succes? Marbella? Zijn en hebben het gedaan. Barcelona? In de zomer. Las Vegas? Schiet op, je kunt nog steeds meedoen!

Waar ga je werken?

StackOps is een rekruteringspartner voor IT-bedrijven. Momenteel is het erg moeilijk om uitstekende talenten te vinden op de IT-infrastructuurmarkt. Wij zijn experts in het bedienen van onze klanten. In ons hechte team van young professionals tussen de 21 en 30 jaar werken we elke dag met passie om dit succesvol te realiseren. De dank vanuit onze klanten is dan ook groot; in het afgelopen jaar zijn wij verdubbeld in aantal aanvragen en om deze trend door te zetten zoeken wij een nieuwe collega die van dit succes wil meegenieten. Op een steenworp afstand van het Centraal Station in Den Haag ligt hier dan ook de mogelijkheid om onder intensieve begeleiding te bloeien in je vaardigheden in B2B, communicatie, sales en relatiebeheer.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-in-de-sales.html