Up online
Image default
Banen en opleidingen

U-Stamp-Certificatie Behaald? De klant heeft meer vertrouwen!

Als bedrijf in de bouw moet je vaak voldoen aan meerdere richtlijnen. Ook moet je cursussen volgen en certificaten behalen. De certificaten kun je behalen door alle testen te doorstaan. Een voorbeeld van een van die certificaten is een U-stamp-certificatie. Wanneer je deze certificatie behaald, krijg je voor je bedrijf een keurmerk, wat aangeeft dat de producten die je gebruikt voldoen aan bepaalde eisen die voor die specifieke producten zijn gesteld. Doordat je een U-stamp-certificatie hebt behaald kan je daarmee als bedrijf aantonen dat je voldoet aan de wet- en regelgeving die worden gebruikt in bijna geheel Amerika en een aantal provincies gelegen in Canada. 

Veiligheidsvoorschriften in acht genomen

Door middel van het behalen van de u-stamp-certificatie voldoe je aan de veiligheidsvoorschriften die de overheid heeft gesteld en kan je weer met een gerust hart aan de slag. Daarnaast zullen klanten sneller met je in zee willen gaan wanneer je een U-stamp-certificatie hebt behaald. Wanneer je aan de klant namelijk kunt aantonen dat je een u-stamp-certificatie hebt gehaald, weet de klant ook dat je werkt met toegestane producten en dat je je houdt aan de veiligheidsvoorschriften die voor jouw vak van toepassing zijn. 

Kwaliteit bekijken door programma

Er wordt, voorafgaand aan het uitkeren van een u-stamp-certificatie, een programma opgesteld om de kwaliteit van producten en werkzaamheden te bekijken. Wanneer dit allemaal voldoet aan de richtlijnen heb je de u-stamp-certificatie behaald en mag je dit openbaar maken. Door het behalen van de u-stamp-certificatie, zorg je ervoor dat je bedrijf weer verder kan met groeien en wek je het vertrouwen op bij de klanten om hun werkzaamheden bij jouw bedrijf af te nemen. Een u-stamp-certificatie biedt voor een bedrijf dus vele voordelen, maar uiteindelijk moet je als bedrijf er zelf voor zorgen dat je de u-stamp-certificatie op een goede manier behaald.