Up online
Image default
Electronica en Computers

Handige applicatie voor een aanbesteding

Applicaties zijn eigenlijk sinds de uitvinding van smartphones en tablets een beetje hip geworden. Voor van alles kan je wel een applicatie maken en zo zijn er ook miljoenen verschillende soorten applicaties die dingen makkelijker voor jou maken. Het bedrijf Qflow heeft ook een applicatie ontwikkelt om jouw aanbesteding makkelijker en op een goede manier te laten verlopen. Applicaties maken ons leven dus makkelijker en aangenamer. Zeker op dit gebied is deze helpende hand meer dan welkom, aangezien een aanbesteding nog best lastig kan zijn!

De applicatie die het bedrijf ontwikkelt heeft heet de E-Tender. E-tender is dus een applicatie die is ontwikkelt voor aanbestedingen. Al jouw aanbestedingen op één centrale plek  en op elk moment van de dag de mogelijkheid om het te kunnen bekijken. Dit is natuurlijk een erg handige manier om goed toezicht te kunnen houden over jouw aanbestedingen. De applicatie heeft daarentegen twee verschillende versies waarbij er één voor opdrachtgevers is bedoeld en de ander voor inschrijvers. Opdrachtgevers zijn degene die de opdracht beschikbaar stellen voor inschrijvers. Inschrijvers kunnen een offerte opmaken en versturen naar de opdrachtgevers. De opdrachtgevers hebben dan een bepaalde tijd waarvoor ze moeten laten weten wie de beste offerte had en wie dus de opdracht mag uitvoeren. Voor beide is deze applicatie heel erg handig en zorgt voor een makkelijke en snelle afhandeling van een aanbesteding.

Het gehele aanbestedingsproces wordt door middel van deze applicatie een stuk makkelijker gemaakt voor ons en valt altijd te controleren daar waar nodig. Met deze applicatie is er ook de garantie dat je de richtlijnen volgt van een aanbesteding die volgens Europese wetsregels is vastgesteld. Qflow helpt jou het hele proces makkelijker en effectiever te maken en biedt tevens ook advies en begeleiding aan daar waar nodig.

Maak je je leven makkelijker en schakel de applicatie in. Aanbesteden was nog nooit zo makkelijk en zorgeloos als met de E-Tender!

Voor meer info : http://qflow.nl/