Up online
Image default
Gezondheid

Verschillende leefstijlprogamma’s en meer bij fysiotherapie Drunen

Ben je opzoek naar een nieuwe fysiopraktijk waar je meer kan dan alleen fysiotherapie? Dan ben je bij Fysiocare aan het juiste adres. Fysiotherapie Drunen biedt meer mogelijkheden dan alleen fysiotherapie aan. Er zijn verschillende leefstijlprogramma’s te volgen en je kunt er terecht voor fitness. Er zijn natuurlijk verschillende fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in verschillende technieken waarvan deze altijd de nieuwste technieken zijn. Benieuwd of je voor jou klachten terecht kan bij Fysiocare? Neem contact op of doe de klachtencheck! 

Waarom fysiotherapie?

Veel mensen denken dat fysiotherapie alleen bedoeld is voor wanneer je een blessure hebt of een andere lichamelijke klacht die niet weg gaat. Je kan fysiotherapie altijd gebruiken. Het kan je lichaam soepel houden en zo voorkomen dat je ergens last van kan krijgen. Je kan bijvoorbeeld voor een massage terecht bij de fysio. De massage houd je spieren soepel en dat zorgt er ook voor dat je minder snel last krijgt van klachten. Het is vooral belangrijk dat wanneer je wel ergens last van hebt en het na 2 weken nog niet weg is, dat je fysiotherapie gaat volgen. Wanneer je dit niet doet, kan het zo zijn dat de klacht nooit meer verdwijnt. Fysiotherapie wordt ook vaak gebruikt voor mensen die een medische ingreep hebben gehad en daarvan sneller willen herstellen. Door bepaalde oefeningen uit te voeren of bepaalde spieren te masseren, stroomt er meer bloed door het lichaam wat de wond sneller doet genezen. 

FysioFitness & Leefstijlprogramma’s

Bij Fysiocare kun je meer dan alleen fysiotherapie volgen. Het team heeft verschillende specialisten die allemaal ergens anders voor dienen. Er zijn bijvoorbeeld fitness coaches die je volledig kunnen begeleiden in de fitness industrie. In de praktijk zit een fitnessruimte waar je samen aan oefeningen en je kracht kunnen werken. Voor een echte leefstijl verandering kun je er ook een gepersonaliseerd voedingsplan krijgen.