Up online
Image default
Internet

KNIQ.nl is bezig aan een nieuwe slag!

KNIQ gooit het roer om en vandaag worden wij komen kijken bij de presentatie van de nieuwe website. Waar KNIQ vorig jaar nog een vergelijker was, op productniveau, waarbij de focus lag op hele specifieke zoekwoorden heeft het team achter KNIQ.nl afgelopen jaar het roer volledig omgegooid. Inmiddels hebben wij zij een vergelijk gebouwd die een stuk gebruiksvriendelijker zou moeten zijn dan bijvoorbeeld die van Beslist.

‘De focus ligt hier echt op de gebruiker. Iedereen die gebruik maakt van internet moet op een gemakkelijke manier de prijzen kunnen vergelijken op de website’. Het doel van KNIQ.nl is dat mensen producten kunnen vergelijken. Aan de hand van een techniek (waar enkele duizenden uren aan gewerkt is) kunnen alle unieke producten maar één keer worden toegevoegd aan het systeem. Als gebruikers het exacte product Googlen is het de bedoeling dat zij straks allemaal terecht komen bij KNIQ.nl die overzichtelijk laat zien waar het product het goedkoopste is, maar pakt in deze vergelijking ook direct de verzendkosten mee.

Op het moment van schrijven zijn er al 10 hoofdrubrieken toevoegen en al 360 categorieen op de website. De verwachting is dat de website eind dit jaar helemaal gevuld is met de producten van de 200 aangesloten webshops.

Na deze fase gaat het team van KNIQ zich richten op enkele nieuwe ontwikkelingen, waarin zij zich defintief zullen onderscheiden. Begin januari 2018 zullen wij aanwezig zijn bij de nieuwsjaarsborrel waarin deze plannen zullen worden gepresenteerd

Voor meer info : https://www.kniq.nl