Up online
Image default
Telefonie

Telefoniste op afstand nodig

U weet het misschien niet, maar u heeft een telefoniste op afstand (klik hier voor de website) nodig. Als deze problemen voor u herkenbaar zijn, dan is onze service met een telefoniste op afstand iets voor u. U heeft een bedrijf, maar niet genoeg tijd om elke dag de hele dag bereikbaar te zijn via uw telefoon. U verliest daardoor zelfs klanten, omdat ze het zat worden dat ze zo lang moeten wachten voordat ze geholpen worden. Erg begrijpelijk van hun kant, maar voor u is dat vervelend. Het is echter een probleem die eenvoudig opgelost kan worden met onze freevoice antwoordservice, die gebruik maakt van telefonistes op afstand. Hoe werkt het? Dat zullen wij u uitleggen.

Hoe werkt een telefoniste op afstand?

Door gebruik te maken van een telefoniste op afstand verliest u door slechte telefonische bereikbaarheid geen klanten meer. Hoe? Simpel. Onze telefoonservice biedt telefonistes op afstand aan die met uw bedrijfsnaam de telefoon opnemen. Dit doen onze telefonistes op afstand natuurlijk op een deskundige, zo niet professionele wijze, zodat uw bedrijf zo goed mogelijk gepresenteerd wordt. De telefoniste neemt dan op afstand de telefoon voor u op, gaat het gesprek aan met uw klant terwijl ze gebruik maakt van uw bedrijfsnaam en beёindigd dan het gesprek. Naast onze telefoniste op afstand kunt u ook mogelijk gebruik maken van onze virtuele assistentes. Die virtuele assistente zet dan jouw afspraken voor u in uw agenda, dat hoeft u dan niet langer zelf te doen. Makkelijk toch? Wij beheren dan naast uw agenda met een virtuele assistente en uw telefonische gesprekken met een telefoniste op afstand ook uw info mail boxen en reserveringssystemen. Natuurlijk opereert alles volgens uw wensen en instructies, eventuele notities krijgt u dan van ons via een e-mail, whatsappje of sms bericht.

Voordeel van een telefoniste op afstand

Ons bedrijf met telefonistes op afstand is kleinschalig, wij zijn geen enorm callcenter waar contact met uw klanten onpersoonlijk wordt. Onze telefonistes op afstand zijn daarnaast deskundig, ze weten goed wat ze moeten doen en hoe ze dat moeten doen. Onze telefoniste op afstand is ook innovatief, wij gaan uw klanten herkennen. Weet u al of u gebruik kunt maken van onze service? Neem contact met ons op!

 

Voor meer info :