Up online
Image default
Telefonie

iPhone hoesjes

Sinds kort heb ik een nieuwe baan, ik bezorg tegenwoordig allemaal kwalitatieve iPhone hoesjes. Bij een webshop waren ze op zoek naar een bezorger, omdat ze dan afscheid konden nemen van PostNL. Ik ben nu dus de hele dag door op weg om allerlei verschillende hoesjes af te leveren door heel Nederland.

Bezorgen van iPhone hoesjes

Toen ik de vacature zag als bezorger van iPhone hoesjes heb ik gelijk gesolliciteerd. Ik ben namelijk tijdelijk gestopt met school, dus was ik op zoek naar een baan om geld te gaan verdienen. Een baan als bezorger leek mij wel wat, de hele dag door in de auto het land door. Het leek mij in ieder geval beter dan de hele dag op het kantoor zitten, vandaar dat ik dus gelijk gesolliciteerd heb. Het duurde niet lang voordat ik reactie kreeg dat ik per direct kon beginnen als bezorger, wat voor mij prima uitkwam omdat gestopt was met school.

Werken voor een webshop

Eigenlijk vond ik het ook wel een beetje raar dat een webshop voor iPhone hoesjes op zoek was naar een bezorger. Het bezorgen van die hoesjes gaat altijd via PostNL. Echter gaven ze ook aan dat ze dat te duur vonden en ze mogelijkheden zagen om het goedkoper te doen. Vandaar dat ik toen in beeld kwam als bezorger. Tot nu toe bevalt het werk mij prima, ik vind ook mijn opdrachtgever erg prettig in de communicatie. Daarnaast heb ik ook heel veel orders, het aantal hoesjes dat ik dagelijks moet bezorgen is enorm.

Druk

De hele dag door ben ik druk met bezorgen en daaruit blijkt maar weer dat onze webshop goed loopt. Uit nieuwsgierigheid ben ik daarom zelf ook maar eens op de webshop gaan kijken, www.iphonehoesjes.nl. Ik vind het zelf ook een erg prettige webshop en daarnaast is het aanbod van de hoesjes ook erg groot. Ik kan dus wel goed begrijpen dat veel mensen hun hoesjes bij ons bestellen.

 

Voor meer info :