Up online
Image default
Vervoer en transport

Stage lopen bij touringcar huren Noot

Binnenkort ga ik stage lopen bij touringcar huren Noot, uit Ede. Ik zit op de middelbare school en daar is het nu tijd voor de welbekende maatschappelijke stage. Dan moet iedereen uit onze klas een week stage gaan lopen. Het lijkt mij leuk om met gehandicapten en kinderen te gaan werken. Maar dit bleek nog niet zo gemakkelijk te regelen voor een stage. Daarom koos ik voor touringcar huren Noot Personenvervoer, uit Ede. Zij hebben in die week namelijk onder andere twee schoolreisjes en een dagje uit met gehandicapten.

Googelen op touringcar huren

Maar hoe heb ik hun gevonden? Ik ben gaan Googelen op touringcar huren. Al gauw kwam Noot Personenvervoer omhoog. Dit zag er allemaal erg goed uit. Ook doen zij aan leerlingenvervoer. Het gaat hier vaak om leerlingenvervoer voor speciaal onderwijs. Ook gehandicapte kinderen dus! Daarom leek mij dit ideaal en ben ik gaan bellen met het vervoerbedrijf. Zij reageerden direct enthousiast en gaven aan dat ik zeker kon gaan helpen. Ook leek het hun leuk dat ik zo meer ervaring op kon doen met de gehandicapten en de kleine kinderen.

Schoolreisje

De eerste ervaring was het schoolreisje. Een hele basisschool had touringcar huren gedaan bij Noot Personenvervoer. Van groep 1 tot en met groep 8; iedereen ging mee! En we gingen naar de Efteling! Altijd leuk. Bij de school aangekomen heb ik meegeholpen alle kinderen in de bus te krijgen en heb ik door de microfoon uitgelegd hoe laat de verwachtte aankomsttijd was. Verder heb ik een beetje gekletst met de kinderen. Bij de bus waar ik in zat, zaten zowel kinderen van 5 jaar als tot en met 8 jaar. Een hele leuke ervaring!

Daarnaast heb ik de week afgemaakt met de gehandicapte kinderen in een rolstoelbus en meegereden met leerlingenvervoer.

 

Voor meer info : http://noot.nl/