Up online
Image default
Relatie

Eilandhoppen in Griekenland

Wil je dit jaar op vakantie gaan naar Griekenland? Dit is een goede keuze omdat Griekenland ontzettend divers is en een unieke cultuur heeft. Je kunt genieten van alle oude, historische gebouwen, het heerlijke eten en de brandende zon. Griekenland is voor iedereen geschikt. Je kunt er aan de ene kant genieten van een zonvakantie met een drankje in je hand terwijl je aan de andere kant cultuur kunt snuiven en historische bezienswaardigheden kunt bezoeken.

Een ander voordeel van Griekenland is dat je overal met de boot naartoe kunt. Alle eilanden zijn uniek en hebben een andere sfeer. Zo is Kreta erg toeristisch en gericht op jongeren, terwijl Thessaloniki rustig is en bekend staat om de mooie wandelpaden. De beste tijd om te gaan eilandhoppen in Griekenland is tussen mei en september. Houd er in het hoogseizoen echter wel rekening mee dat de boten druk kunnen zijn en dat je moet reserveren. De kans is groot dat je niet meer op de boot past zonder een reservering. In het laagseizoen is het belangrijk dat je goed de tijden controleert. Daarnaast worden tochten regelmatig geannuleerd omdat de wind te sterk is of omdat er te weinig mensen mee gaan. Boten zijn dus niet altijd even betrouwbaar en je moet soms lang wachten.

Een populaire eilandengroep is de Cycladen. Ga je op vakantie in griekenland? Dan is dit een goede tip. In de Cycladen zijn de authentieke witte huisjes met blauwe kozijnen en deuren te bewonderen. Santorini is het bekendste eiland van de Cycladen. Dit eiland is heel romantisch en er komen ieder jaar dan ook veel stellen om te trouwen.

Vakantie griekenland boeken? Kijk online naar alle bestemmingen en hotels. Eigenlijk zijn alle eilanden mooi en uniek. Bovendien is Grieks eten heerlijk en zijn de mensen gastvrij. Je zult je in Griekenland niet zo snel vervelen.

Voor meer info : http://www.vakantiegriekenland.nl