Up online
Image default
Vakantie

Rondreis Israel

Heeft u altijd al gedroomd van een reis naar het Beloofde Land? Of bent u al eens in Israël geweest en kunt u niet wachten om terug te gaan? Ga dan nu met ons mee op een rondreis door dit prachtige land. Israël Idoed Reizen biedt verschillende rondreizen door Israël, allemaal met hun eigen originele route door dit wonderschone land. De reizen zijn voor jong en oud en hebben een ideale afwisseling tussen spiritualiteit, natuurbeleving, cultuur, geschiedenis en natuurlijk ontspanning. Met een rondreis door Israël zult u ongetwijfeld een bijzondere tijd beleven.

Israël Idoed Reizen

Israël Idoed Reizen is een christelijke reisorganisatie die reizen met verdieping biedt. De reizen versterken uw geloofsbeleving en de band met uw reisgenoten. Alle reizen zijn all-inclusive en voorzien van garantie. De inhoud van de verschillende reizen is heel divers, maar er zijn ook overeenkomsten tussen de reizen. Alle reizen zullen de bijbelse plaatsen bezoeken die in Gods woord van belang zijn.

De verschillende rondreizen

De rondreizen van Israël Idoed Reizen zijn gericht op de wortels van het geloof. Daarnaast is er ook aandacht voor het natuurschoon, de cultuur, de historie en het strandleven van het Beloofde Land. Israël Idoed Reizen biedt we verschillende themareizen. Met de tiendaagse reis ‘De zeven vruchten van het goede land’ zult u kunnen genieten en proeven van de planten, bloemen en vruchten van Israël. Oases, natuurparken en markten zullen worden bezocht, allemaal all-inclusive. In de ‘Natuurreis’ zult u overrompeld worden door de weelderige natuur die dit land te bieden heeft. De elfdaagse ‘Profetische reis’ is een reis gericht op godsdienst, waarin alle belangrijke heilige plaatsen zullen worden bezocht. In de tiendaagse ‘Wandelreis Israël’ wordt, zoals de naam aangeeft, volop gewandeld. Dit is een rondreis met veel actieve natuurbeleving, maar de heilige plaatsen zullen hier ook niet ontbreken. Dan is er nog de twaalfdaagse ‘Verdiepingsreis’ waarin de wortels van ons geloof zullen worden opgezocht en een verbinding gelegd zal worden met het Land en Volk van Israël.

Wilt u meer informatie over de organisatie of over de rondreizen? Ga dan naar de website www.israelidoedreizen.nl. Daar kunt u vandaag nog uw mooiste reis door het mooiste land boeken.   

Voor meer info :