Up online
Image default
Woning en Tuin

Geniet de hele zomer lang van een schitterende muurposter in je tuin

Nu het voorjaar weer in aantocht is, kan er stilaan weer in de tuin gewerkt worden. Wil je ook de muren van je tuin aanpakken, dan is een muurposter van Tuinposter.nl een ideale oplossing. Zo een muurposter of buitenschilderij geeft je tuin onmiddellijk een heel andere uitstraling en kan perfect geplaatst worden in het voorjaar.

 

Een schitterende afbeelding op je muurposter

Saaie muren, nee daar heb je weinig aan. Met een zorgvuldig gekozen tuinschilderij maak je daar voor altijd komaf mee. Op Tuinposter.nl staan ontelbare prachtige foto’s op je te wachten, die stuk voor stuk op je muurposter gedrukt kunnen worden. Je vindt ongetwijfeld wel een foto die perfect bij je smaak past. Alle posters staan ook netjes in categorieën zodat je snel de juiste foto vindt.

Wist je trouwens dat het ook mogelijk is je eigen foto door te sturen en op je muurposter te laten drukken? Zo personaliseer je je tuin met een tuinschilderij dat niemand anders heeft. Dat is pas genieten!

 

Muurposters zijn helemaal op maat én haarscherp

Alle muurposters kunnen ook helemaal op maat geleverd worden. Je geeft immers zelf de afmetingen online in en daarbij zijn er amper beperkingen. Tot 4 x 10 meter groot bestel je je muurposter, daar kan je al een stevige muur of schutting mee bedekken! Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Zelfs al kies je voor de grootste afmeting, dan nog blijven de foto’s op je muurposter haarscherp. Ze worden voor het drukken ook allemaal gecontroleerd, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Een makkelijk te monteren buitenschilderij

Uiteraard wil je zo snel en optimaal mogelijk van je buitenschilderij genieten. Tuinposter.nl biedt je dan ook heel wat opties om je muurposter te monteren. Ook de verschillende ophangsystemen vind je op Tuinposter.nl terug. Staal, hout of bamboe, jij beslist in welk frame je je tuinschilderij ophangt, maar ook zonder frame is mogelijk.

 

Een stevige garantie op je muurposter

Tuinposter.nl is al jarenlang de specialist als het op muurposters op aankomt. Ze geven dan ook een stevige garantie op alle muurposters. Zo krijg je maar liefst 3 jaar garantie op de kleurvastheid en ook de frames en ophangsystemen vallen onder deze garantie. Zo ben je zeker van kwaliteit. Niet voor niets scoort Tuinposter.nl ook uitstekend op klantentevredenheid en doen televisieprogramma’s beroep op hun expertise.

Bekijk vandaag nog alle mogelijke muurposters op tuinposter.nl en bestel het tuinschilderij dat je hartje sneller doet slaan. Je zal er geen spijt van krijgen, daar staat de kwaliteit van tuinposter.nl garant voor.

Voor meer info : https://www.tuinposter.nl/muurposters/

Gerelateerde artikelen

Het belang van een goede kachelpijp – rookkanaal

Poorten-sectionale.be, kwaliteit en maatwerk in sectionale poorten.

Hoe onderhoud je een rietenkap?