Up online
Image default
Zakelijke dienstverlening

Duidelijkheid op de werkvloer?

U bent werkgever, en u maakt zich zorgen over een personeelslid die al enige tijd ziek is. Wij van Adxpert begrijpen dat u uiteraard graag duidelijk wilt over hoe het nu verder moet. Wij voeren dan een arbeidsdeskundig onderzoek uit en op deze manier krijgt u al veel duidelijkheid omtrent de zieke werknemer en hoe het nu verder moet.

Wat is een arbeidsdeskundig onderzoek?

Een arbeidsdeskundig onderzoek geeft u duidelijkheid over hoelang u kan verwachten dat uw werknemer nog ziek is, of het werk aangepast kan worden op de mogelijkheden van de werknemer of dat er een andere functie mogelijk is binnen uw organisatie. Als dit allemaal niet het geval is, helpen wij jullie door buiten uw organisatie op zoek te gaan naar een geschikte functie voor de werknemer. Dit noemen we het tweede spoortraject.

Wat is een tweede spoortraject?

Een tweede spoortraject wordt alleen ingezet als er binnen uw organisatie echt geen geschikt werk meer is voor de zieke werknemer. Wij gaan dan met ervaren coaches op zoek naar wel een goed passende baan die de werknemer wel kan uitvoeren. Dit traject begint uiteraard met een intakegesprek met de medewerker, dan volgt er een adviesgesprek met u als werkgever en voeren we diverse loopbaantesten uit. Dit traject neemt enige weken tot maanden in beslag omdat we zeker willen weten dat zowel de werkgever, als de werknemer tevreden verder kan.

Hoe gaat een arbeidsdeskundig onderzoek in zijn werk?

Omdat wij begrijpen dat u zo snel mogelijk duidelijkheid wilt omtrent het arbeidsdeskundig onderzoek hebben wij binnen 5 dagen na uw aanvraag het onderzoek uitgevoerd, vervolgens heeft u al binnen 5 dagen het conceptrapport van het arbeidsdeskundig onderzoek in uw handen. Dat betekend dus dat als uw het arbeidsdeskundig onderzoek heeft aangevraagd, dit binnen 10 dagen allemaal al geregeld is en jullie eindelijk duidelijkheid hebben.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op www.adxpert.nl en blijf niet langer in onzekerheid zitten maar krijg duidelijkheid!

Voor meer info :