Up online
Image default
Bedrijven

Het opblaas bad of toch een ingegraven bad?

Als het weer eens goed weer is in de zomer kiezen veel mensen ervoor om toch weer een opblaas zwembad neer te zetten. Deze kun je vinden in verschillende soorten en maten. Het is natuurlijk afhankelijk van de grote van je tuin en hoeveel ruimte je wil opgeven voor je zwembad. Het kan vaak nog wel eens duur worden als je een wat groter bad wilt hebben. Je moet natuurlijk ook nog een installatie hebben om je water te filteren, want anders kun je het na 3 dagen weer leeg pompen om er nieuw water in te laten lopen en dit kan flink oplopen in de kosten.

Je kunt er natuurlijk ook nog voor kiezen om je zwembad in te bouwen. Het voordeel hiervan is dat je niet elk jaar opnieuw een opblaas bad neer hoeft te gooien. Daarnaast kun je je zwembad open gooien wanner je wilt. Als er dan enkele dagen goed weer is in de lente dan kun je het zwembad even open gooien. Het is dan een kwestie van de lamellen afdekking eraf halen en je kunt er gelijk in. Je kunt er dan ook nog voor kiezen om solar lamellen polycarbonaat op te leggen. Met deze lamellen warmt het water zich vanzelf op wanneer het warm weer is.

Deze speciale lamellen laten namelijk wel de warmte door van de zon en houdt dit dan een vrij lange tijd vast in het zwembad zelf. Dit zorgt er dus voor dat je niet helemaal de lamellen eraf hoeft te halen op het moment dat het warm weer is om je zwembad op te laten warmen. Zo kun je, als het een paar dagen warm weer is geweest ,er zo induiken. Als het dan weer slecht weer is gooi je het lamellen dek er weer overheen en hoef je hem niet helemaal op te ruimen.

Voor meer info : http://www.lamellenafdekkingen.nl