Up online
Image default
Woning en Tuin

Een schilder in Wijchen voor uw schilderwerk

Het is nogal een beslissing, de hele buitenkant van het huis laten schilderen door een schilder in Wijchen. Toch moet u het gewoon doen, het is nu weer lente en daarom gaat iedereen weer buiten zitten. Bij veel mensen komt het voor dat er op zo’n moment gedacht wordt dat het huis weer eens een beurt moet krijgen, weinig mensen denken dan aan Schaepmeester Schilderwerken. De naam neemt het al wel een beetje mee, het is een bedrijf met ambacht, generatie op generatie is het schildersvak hier overgedragen in de familie. Hierom zijn er altijd weer nieuwe technieken ondervonden en wordt de beste kwaliteit verf uitgekozen.

Welke schilder in Wijchen voor u?

Een schilder in Wijchen kiezen is voor u na het lezen van deze blog hopelijk geen probleem meer, ik zorg dat jullie kennismaken met Schaepmeester Schilderwerken. Het is een man die van zijn familie geleerd heeft om te schilderen en hierbij alle huizen in Wijchen en Nijmegen en omstreken beschilderd. Het is iemand die overigens ook heel erg gezellig is, zodra hij pauze heeft is het geen straf om met hem een bakje koffie te drinken. Het is een man die altijd geïnteresseerd is in de verhalen van een ander, bovendien heeft hij zelf ook veel meegemaakt en te vertellen. De schilderswereld is een dynamische plek hoor, dat wil je niet weten, de man komt bij allerlei verschillende soorten mensen thuis en mag daarom met veel types kennismaken. Het is eens wat anders om een schilder in Wijchen te zijn dan een standaard kantoorpikkie, zo gebeurd er tenminste nog eens wat. Schaepmeester Schilderwerken is op doordeweekse dagen te bereiken op zijn mobiele telefoon, want hij staat altijd in de stijgers, in het weekend is hij ook vaak bezig met zwart bijbeunen.

Hebt u hem nodig?

Denkt u dat Schaepmeester Schilderwerken u kan helpen en de juiste schilder in Wijchen is voor u? Opbellen dan, hij komt waarschijnlijk dezelfde avond nog langs, meneer neemt geen tijd voor avondeten, hij wil dat heel Wijchen er mooi uitziet door zijn schilderwerk, dat is pas liefde voor het vak.

Voor meer info :