Up online
Image default
Financieel

Uw salarisadministratie levert geen gedoe meer op!

Irritant en bovendien ingewikkeld en tijdrovend. Het doen van de salarisadministratie is maar voor weinigen een plezierige bezigheid. Vooral in bepaalde branches kan het een dagtaak zijn om te verlonen. Denk hierbij aan sectoren zoals de horeca of transport, waarbij men te maken heeft met onregelmatige werktijden en toeslagen op uren die buiten kantoortijden vallen. Enfin, dat is zoals je wel begrijpt een heel gedoe om zelf te moeten regelen. Heb je er weleens aan gedacht om een loonservice in te schakelen? Dat klinkt kostbaar maar neemt u veel tijd en moeite uit handen, waardoor je juist wel kan renderen op het inhuren van de juiste loonservice voor jouw bedrijf.

De loonverwerking is een noodzakelijke klus, maar ook een die ingewikkeld en tijdrovend is. Het is echter wel heel belangrijk dat de loonverwerking correct en compleet gebeurt. Maar grote kans dat je zelf niet precies weet waarmee je bezig bent en dan kunnen fouten op de loer liggen. Fouten in de administratie van de salarissen zijn extra vervelend, omdat meerdere mensen er last van hebben. Je werknemers krijgen misschien niet het juiste bedrag aan loon of niet op tijd en ook de belastingdienst vindt het niet leuk als er te veel fouten in je administratie staan. Dat zou je flinke problemen kunnen bezorgen bij de jaarlijkse aangifte.

Waarover gesproken, hoeveel makkelijker zou het zijn als je gewoon alleen even een uitdraai hoefde te doen voor je aangifte, in plaats van dat je een middag lang aan het zoeken bent naar de juiste papieren en ze dan misschien nog niet kan vinden.

Alleen al vanwege de tijd die in zoiets gaat zitten, is het al de moeite waard om te overwegen de loonverwerking uit te besteden. Het zal je zeker een hoop tijd besparen en uiteindelijk is tijd natuurlijk ook geld.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl