Up online
Image default
Gezondheid

Zwangerschapsmasker armen

 

Zwangerschapsmasker armen

Een zwangerschapsmasker op de armen. Kan natuurlijk erg vervelend zijn. Ook al zul je het met ons eens moeten zijn dat je het erger had kunnen treffen. Wat als je hele gezicht nou onder de donkere vlekken zat. Gelukkig is dit niet het geval. Wij zullen dit artikel daarom enkel over de armen houden. Gezien veel vrouwen helemaal niet van donkere vlekken op de huid houden. Gaan wij jou vertellen hoe je het verdere ontstaan zoveel mogelijk kunt minimaliseren. Heb je echt veel bruine vlekken op je armen en wil je er zo spoedig mogelijk vanaf. Dan kunnen wij een duidelijke methode aanraden, dat het het langzaam lichter maken van het zwangerschapsmasker waardoor het feitelijk steeds iets minder zichtbaar worden. Je maskeert dus eigenlijk je huidkwaal. Vervolgens zul je merken dat het masker sowieso in een periode van enkele maanden tot enkele jaren weer langzaam weg trekt. In heel uitzonderlijke gevallen hebben vrouwen er 5 jaar mee rond gelopen.

 

Melasma behandelen

Melasma behandelen doe je het beste na de zwangerschap. Wanneer je tijdens de zwangerschap actie onderneemt, dan is de kans groot dat de betreffende behandeling niet aanslaat, of dat de donkere vlekken gewoon weer terugkomen. Tijdens de zwangerschap kun je het beste kiezen voor camouflage met bijvoorbeeld foundation of iets soortgelijks.

 

Behandeling melasma na zwangerschap

U doet er het beste aan om melasma na de zwangerschap te behandelen. Het is wellicht eerst handig om te vermelden dat een zwangerschapsmasker vanzelf weer wegtrekt. Dit kan een aantal maanden duren. Wilt u dit proces versnellen? Dan kunt u kiezen voor chemische peelings, lasertherapie of een crème die de donkere vlekken lichter maakt.

 

Voor meer info : https://www.zwangerschapsmasker.be