Up online
Image default
Gezondheid

Op natuurlijke wijze je bloeddruk verlagen

Het is makkelijker zich voorgenomen dan gedaan: gezond blijven. Dat je je goed voelt wil nog niet per se zeggen dat je je lijf ook voldoende gezond kunt houden. Er zijn namelijk ook dingen die je niet gelijk zult merken. Dit geldt in bijzondere mate voor een te hoge bloeddruk. Anders dan je misschien zou denken, levert dit eigenlijk maar weinig verdere klachten. Waar een te lage bloeddruk zich uit in bijvoorbeeld duizeligheid of het zwart zien voor de ogen, heeft men verder bij een te hoge bloeddruk geen last van klachten. Een te hoge bloeddruk kan daardoor ongemerkt een hoop schade veroorzaken aan je hart en je bloedvat, zonder dat je dit doorhebt.

Gelukkig is er wel meer dan genoeg wat je daaraan kunt doen. Er zijn vele natuurlijke bloeddrukverlagers verkrijgbaar, die goed hun werk doen. Verder loont het ook altijd om eens kritisch naar de eigen levensstijl te kijken. Kom je wel voldoende aan je beweging? Goed bewegen is ontzettend belangrijk voor een goede bloeddruk. Dat hoeft niet eens per se zwaar sporten te zijn, maar bijvoorbeeld elke dag een stukje fietsen of lopen is ook al heel goed voor je.

Er is ook altijd veel winst te behalen in je eten. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen en voedingssupplementen nederland die je kunnen helpen bij het op een gezond niveau brengen van je bloeddruk. Van knoflook is bekend dat dit op natuurlijke wijze de bloeddruk helpt verlagen. Dit kun je dus uit je voedsel halen maar als je bijvoorbeeld de smaak van knoflook niet lekker vindt of het niet vaak eet, zijn er ook voedingssupplementen beschikbaar hiervoor.

Het is altijd goed om je bloeddruk regelmatig na te laten kijken. Tegelijkertijd kun je dan ook bijvoorbeeld je cholesterol laten nakijken, want dat is ook heel belangrijk voor de conditie van je bloedvaten.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/