Up online
Image default
Internet marketing

Bovenaan in Google met uw bedrijf

Als bedrijf online gevonden worden is niet zo makkelijk als dat het klinkt. Wanneer bezoekers uw website al kennen, dan is het niet zo lastig. Om via de zoekmachine verkeer te krijgen is echter een heel ander verhaal. Veel mensen kijken niet verder dan de eerste pagina met zoekresultaten en de eerste drie resultaten boven aan de pagina krijgen zo’n 60% van de kliks. Het is dus belangrijk om zo hoog mogelijk te staan en het liefst ook op de eerste pagina met zoekresultaten. Om dit te bereiken moet u zich bezighouden met iets dat zoekmachine optimalisatie heet ofwel SEO. SEO staat voor search engine optimization en houdt in dat content op de website en op andere websites zo geschreven wordt dat het de meeste zoekresultaten oplevert. Er worden dan namelijk veelgebruikte zoekwoorden in de teksten verwerkt die relevant zijn voor uw bedrijf en de specifieke pagina. Om erachter te komen wat deze zoekwoorden zijn en hoe deze teksten geschreven moeten worden, is het verstandig om naar een gespecialiseerd bedrijf te stappen.

Linkbuilding uitbesteden is iets dat voor de meeste bedrijven en websites erg belangrijk is. Als het verbeteren van de google ranking in de eigen hand van de bedrijven ligt, is er vaak geen zichtbaar resultaat. Met gespecialiseerde bedrijven ziet u na twee maanden al een aanzienlijke stijging van uw pagina in de google ranking.

Behalve natuurlijke zoekresultaten bestaan er ook betaalde zoekresultaten. Deze worden geplaatst door middel van het aanmaken van een Adwords campagne. Het opzetten van zo’n campagne is een ingewikkeld proces en als het niet goed gebeurt, kan een campagne veel geld kosten en geen conversie of andere vorm van rendement opleveren. Het is daarom verstandig om adwords uitbesteden aan een partij die hier ervaring mee heeft en op de juiste wijze uw campagnes kan optimaliseren.

Voor meer info : http://www.economy.nl/