Up online
Image default
Woning en Tuin

Heel wat houten deuren in de aanbieding

Deuren, zeggen dat je ze tegenwoordig op elke hoek van de straat vindt is misschien wat overdreven, maar er is zeker en vast keuze genoeg. Zeker nu online kopen doorbreekt in België heb ook daar heel wat keuze in houten deuren. Maar hoe kies je nu verstandig? Bij Raamwinkel.be vond ik in elk geval perfect wat ik nodig had en ik kreeg er nog een geweldige service bovenop ook.

Een houten voordeur is zowat het visitekaartje van je huis, dus ik vond de uitstraling van mijn houten deur belangrijk. Bovendien had ik al houten ramen waar de deur perfect mee moest matchen. Bij raamwinkel.be vind je een heel uitgebreid gamma aan houten deuren. Hoewel de naam doet vermoeden dat je er enkel ramen kan vinden is niets minder waar. Ook in allerhande soorten deuren vind je er een zeer ruime keuze. Trek dus zeker wat tijd uit om je houten deuren te kiezen, het is immers geen kleine beslissing.

 

Alle houten deuren hebben een ATG-certificaat

Uiteraard kan je voor de massieve houten deur opteren, maar net zo goed zijn er deuren te vinden met volledige beglazing en halve beglazing. Het hangt een beetje van je smaak en de functionaliteit van de deur af, welk type je voorkeur heeft. In elk geval worden alle houten deuren met een ATG-certificaat afgeleverd. Hoewel ik er niets van kende, wil dit zeggen dat alle houten deuren aan een bepaalde kwaliteitsstandaard voldoen en volgens de regels van de kunst geproduceerd zijn.

 

Betaalbare houten deuren

Ik heb heel wat sites bekeken en ook best wel wat winkels bezocht. Maar de prijzen van de houten deuren bij raamwinkel.be zijn messcherp en onklopbaar. Ze hebben geen winkelpunten en je koopt je deur quasi bij de fabrikant en dat voel je in je portefeuille. Soms was er een verschil van meer dan 25% met andere winkels, wat ik toch heel veel vind. Al vanaf 815 Euro tik je een montageklare deur op de kop, zo een prijs zal je niet snel ergens anders vinden. Een prettige prijs voor mijn nieuwe voordeur, dat kan ik je wel vertellen.

 

Makkelijk monteren

Een andere reden van de voordelige prijs van de houten deuren is dat je ze zelf dient te monteren. Dat lijkt een hele klus, maar het monteren van deuren is eigenlijk eenvoudig. Alle mogelijke instructievideo’s voor het monteren van deuren zijn voorzien op de site van raamwinkel.be. De houten deur werd netjes voor mijn ‘oude’ deur afgeleverd en binnen het half uur zat mijn nieuwe deur op zijn plek.

De aflevering was perfect, de houten deur prima in orde en het resultaat schitterend. Meer moest dat voor mij niet zijn. Ik ben dus overtuigd van de houten deuren van raamwinkel.be en kan ze iedereen aanraden!

Voor meer info : https://www.raamwinkel.be/nl/houten-deuren

Gerelateerde artikelen

Geschiedenis Industriële lampen

Verhuisdozen onmisbaar bij elke verhuizing.Verhuisdozen voor opslag, bouwen en kartonnen creaties.

Uponor flexibele leidingen en knelkoppelingen