Up online
Image default
Gezondheid

Hoe verwijder je een moedervlek

Hoe verwijder je een moedervlek

Moedervlekken bestaan uit ophopingen van cellen die samen pigment vormen. Het zijn bruine vlekjes die licht of donker van kleur zijn. Het is een normaal verschijnsel. Bijna iedereen heeft wel één of meerdere moedervlekken. Wel is het zo dat mensen met een donkere huid minder moedervlekken hebben dan mensen met een lichte huid.

Hoe voorkom ik het krijgen van een moedervlek?

Soms is een moedervlekje al zichtbaar bij de geboorte, maar meestal ontwikkelen moedervlekken zich tussen het derde en twintigste levensjaar. Het kan genetisch bepaald zijn hoeveel moedervlekken je krijgt, maar ook de mate waarin de huid aan zonlicht is blootgesteld is van belang. Moedervlekken zijn haast niet te voorkomen, maar het is altijd verstandig om verantwoord te zonnen. Smeer met een hoge beschermingsfactor en vermijdt de zon tussen elf en drie uur.

Hoe kom ik van mijn moedervlek af?

Er zijn mensen die moedervlekken niet mooi vinden en er graag vanaf willen. Een grote moedervlek op je gezicht of in je nek kan je erg onzeker maken. Gelukkig bestaat er een blekende crème waarmee een moedervlek een stuk minder zichtbaar kan worden. Deze crème kan ervoor zorgen dat je je niet meer onzeker voelt door je moedervlekken.

Skinlight crème tegen moedervlekken

Deze blekende crème genaamd Skinlight kan gebruikt worden op elke moedervlek die je graag minder zou willen zien. Door het gebruik wordt pigment verminderd waardoor je moedervlek haast niet zichtbaar is. Het product bevat geen parfum, is PH neutraal en geschikt voor elk huidtype.

Voor meer info : http://www.moedervlekverwijderen.net/