Up online
Image default
Woning en Tuin

Creatieve buitenschilderijen met doorkijkeffect

Ben je artistiek aangelegd? Dan kan je een prachtig dieptezicht creëren door een buitenschilderij met doorkijkeffect. 123TuinPoster.nl is dé referentie voor creatieve buitenschilderijen met een extra dimensie. Beperkingen? Daar houden we niet van. Daarom kan je tot op de centimeter kiezen hoe groot jouw tuinposter wordt. Ook het bevestigingssysteem kies je helemaal zelf. 

 

Buitenschilderijen: dé remedie tegen saaie buitenmuren

Zit jij ook opgescheept met een blinde muur of schutting? Tijd om er iets aan te doen. Voor blinde muren of schuttingen kan je ook kiezen voor zelfklevende buitenschilderijen. Deze hebben als voordeel dat je ineens wat meer ruimte ter beschikking hebt. En je makkelijker kan kiezen voor een houten, bamboe of aluminium frame. Deze zelfklevende tuinposters zijn uniek in België en Nederland en worden enkel door 123TuinPoster.nl geproduceerd.

 

Een buitenschilderij als ultiem huwelijkscadeau

Een buitenschilderij met een portret van jullie tweetjes is het perfecte geschenk voor een romantische huwelijksverjaardag. Kortom: een slijtvast tuindoek dat ervoor zorgt dat ook jullie liefde niet gaat slijten. De lange levensduur van onze buitenschilderijen staat in elk geval buiten kijf. Modder, slagregen of hagelbuien: ze zijn er moeiteloos tegen bestand. Daarom krijg je dan ook drie jaar garantie op kleurvastheid. Om maar te zeggen dat we héél erg overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten.

 

Bevestigingen waar je maar wil

Met onze 9 bevestigingssystemen die we aanbieden hang je onze buitenschilderijen waar je maar wil. Aan de muur of prominent in het midden van de tuin alles is mogelijk. En dat allemaal met 5 jaar garantie op onze frames. Stuk voor stuk zijn ze makkelijk te monteren en hoef je helemaal geen handige harry te zijn.

 

 

Doe online inspiratie op

Wil je eens kijken hoe dit er nu in praktijk kan uitzien, grasduin dan even op onze website. Je vindt er al onze tuinposters, muurposters en schilderijen, kan er je eigen foto uploaden en ziet alle onze bevestigingssystemen. Geregeld gooien we ook een leuke actie op onze site en kan je onze buitenschilderijen met een mooie korting aanschaffen.

Doe alvast nu inspiratie op, de ideale periode om je tuin zomer-klaar te maken en deze aan te kleden met één van onze toffe buitenschilderijen.

 

Voor meer info : https://www.123tuinposter.nl/buitenschilderijen/