Up online
Image default
Zorg

Een zorgverzekering op maat bij Salland

Bij ziektekostenverzekeraar Salland kunt u een basisverzekering, een collectiviteit zorgverzekering en een aanvullend pakket afsluiten. Zoekt u een speciale zorgverzekering orthodontie in verband met de beugels van uw kinderen? Salland heeft een aparte tandartsverzekering waarmee kinderen tot 18 jaar in aanmerking komen voor vergoeding van de orthodontist. U heeft bij Salland de keuze uit drie tandartspakketten: TandExtra, TandPlus en TandTop. Nu vraagt u zich waarschijnlijk af welke tandarts zorgverzekering past bij mij? Op www.salland.nl worden ze alle drie uitgebreid beschreven. U kunt online ook zelf uw pakket samenstellen.

Duidelijke betalingsregeling

Salland ziektekostenverzekeraar biedt een goed dekkende, betrouwbare ziektekostenverzekering. De betaling is duidelijk geregeld. De premie wordt een maand vooruit betaald op de eerste dag van de maand. Dit kan via een automatische incasso, via internetbankieren onder vermelding van het betalingskenmerk of via een bankoverschrijvingsformulier ook onder vermelding van het betalingskenmerk. Het Salland IBAN-nummer is NL78INGB0672545012. De tenaamstelling: Salland Zorgverzekeringen. Betaalt u vanuit het buitenland? U kunt BIC-code INGBNL2A gebruiken. Het eventuele eigen risico en de wettelijk verplichte eigen bijdragen verrekent Salland automatisch als er zorgkosten worden gedeclareerd. Dat rekensommetje hoeft u dus niet zelf te maken.

Persoonlijke betalingsregeling aanvragen

In deze tijden van hoge prijzen en inflatie kampen veel mensen met betalingsproblemen.

Is het voor u ook lastig om de premie, het eigen risico of de eigen bijdrage te betalen? U kunt bij Salland een persoonlijke betalingsregeling aanvragen. U kunt de bedragen in termijnen betalen via een automatische incasso. Heeft u een premieschuld opgebouwd? U kunt aankloppen bij de Sociale Dienst van uw gemeente of bij een erkende schuldhulpverlener. Zij kunnen u helpen de afbetaling te regelen. Rechtstreeks afspraken maken hierover met Salland kan natuurlijk ook. Zodra er een incassobureau is ingeschakeld, verloopt een en ander via dat bureau. Tegen een brief in verband met een premieschuld kan bezwaar worden gemaakt. Dit moet schriftelijk gebeuren binnen een termijn van vier weken na de datum op de brief. Salland heeft een speciaal klachtenformulier online geplaatst: https://www.salland.nl/service-contact/direct-regelen/klacht-melden. Het bezwaar kan ook per post worden gestuurd, gericht aan:

Salland Zorgverzekeringen

Postbus 166

7400 AD Deventer

https://www.salland.nl/