Up online
Image default
Alarmsysteem

Hoe u uw bezittingen veilig kunt houden tijdens een verhuizing

Hoe u uw bezittingen veilig kunt houden tijdens een verhuizing

Jaarlijks verhuizen er bijna 2 miljoen Nederlanders. Als u ooit eerder bent verhuisd, weet u dat het een lang en stressvol proces is. Van planning tot verpakking, er zijn veel bewegende delen die zorgvuldig moeten worden overwogen. Om een ​​deel van de stress en angsten die gepaard gaan met verhuizen naar een nieuw huis te verlichten, hebben wij van slotenmaker Den Haag een lijst met drie tips samengesteld om jezelf en u spullen veilig te houden tijdens een verhuizing.

1)      Maak een inventaris van uw items

Voordat u je spullen naar de rijdende vrachtwagen vervoert, maak u een gedetailleerde inventaris van alles wat u bezit. Overweeg een spreadsheet te bouwen met een beschrijving, de hoeveelheid en foto’s van al uw waardevolle spullen. Hoewel het extra werk kan opleveren, zal het nemen van inventaris uw verhuizing een stuk eenvoudiger maken omdat het u helpt om ontbrekende items snel te identificeren.

Als uw huidige beveiligingsprovider uw nieuwe wijk onderhoudt, neemt u bovendien alle functies van uw beveiligingssysteem op in de inventaris. Noteer de volgende apparatuur:

  • Camera’s
  • Lichten
  • Sloten
  • Thermostaten
  • Sensoren

Verhuisbeleid verschilt per provider. Bij Vector Security kunnen we u helpen bij het verkennen van opties als u verhuist, met programma’s om klanten te ondersteunen die verhuizen.

Neem minstens acht weken voor uw verhuizing contact op met uw beveiligingsprovider. Dit geeft u voldoende tijd om de logistiek te coördineren.

2)      Dierenarts en monitor uw verhuizers

Onderzoek naar verhuisbedrijven is van cruciaal belang om fraude te voorkomen. Verplaatsen van fraude is wanneer een bedrijf een schatting geeft, de bezittingen in een vrachtwagen laadt en vervolgens een veel hogere prijs vraagt ​​dan oorspronkelijk was afgesproken. Vaak zien huiseigenaren nooit hun bezittingen terug als de schatting niet wordt betaald. Hoewel de meeste verhuisbedrijven legitiem zijn, is het nog steeds belangrijk om uw verhuizers te onderzoeken en te onderzoeken. Overweeg de volgende tips om bewegende zwendel te voorkomen:

  • Ontvang een schriftelijke schatting van alle verhuizers die u overweegt.
  • Controleer of de verhuizer geregistreerd en verzekerd is bij de juiste autoriteiten.
  • Controleer beoordelingssites zoals Angie’s List en Yelp om de legitimiteit van het bedrijf te bevestigen.
  • Zorg ervoor dat uw verhuizer u een exemplaar biedt van het boekje “Uw rechten en verantwoordelijkheden bij het verplaatsen”. Federale regelgeving vereist bewegende bedrijven om dit aan hun klanten te bieden.
  • Wees zo veel mogelijk betrokken. Onethische of kwaadwillende verhuizers zullen minder snel uw bezittingen stelen terwijl u in de buurt bent. En als u contact hebt en uw verhuizers leert kennen, raakt u meer vertrouwd met wie bij u thuis hoort, waardoor u elke verdachte activiteit kunt herkennen.

3)      Gebruik uw huidige beveiligingssysteem

Als u over eigen beveiligingsapparatuur beschikt, neemt u contact op met uw beveiligingsprovider om opties te verkennen om deze professioneel te verhuizen.

Beveiligingsapparaten zoals camera’s of alarmen zijn effectief om uw bezittingen veilig te houden. Overweeg het volgende te bewaren tot het einde van de verhuizing:

Toegangscontrole, waarmee huiseigenaren kunnen zien wie er van huis uit komt en gaat. Met behulp van unieke of tijdelijke toegangscodes beveiligt toegangscontrole uw huis en biedt een logboek van iedereen die is binnengekomen en wanneer.

Alarmsystemen moeten worden ingesteld zodra de verhuizers vertrekken. Soms kan een verplaatsing enkele dagen duren, afhankelijk van de grootte van de lading. Stel uw huisalarmsysteem in om inbraak te voorkomen.

Videobewakingssystemen worden gebruikt om alle activiteiten in het hele huis te volgen. Zorg ervoor dat u camera’s tijdens de hele beweging blijven opnemen om u spullen in de gaten te houden.

Ongeacht de reden, het maken van een verhuizing is een belangrijke gebeurtenis in het leven die een aanzienlijke planning vereist. Volg deze drie tips om uw gezin en geliefde items veilig te houden.

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag