Up online
Image default
Auto

Leasen als beginnend ondernemer

auto leasen zzp en mercedes vito lease 

Ben je sinds kort een bedrijf gestart en nu op zoek naar een bedrijfsbus? Heb je de Volkswagen Transporter op het oog als ideale bedrijfsauto en wil je een Volkswagen Transporter leasen? Een wagen leasen heeft vele voordelen. Als beginnend ondernemer is het verstandig om na te gaan op welke zaken je wilt besparen, dit kan bijvoorbeeld op de bedrijfsauto. Wanneer je een voertuig leaset, loop je niet het risico om met een dure bedrijfsauto achter te blijven als het bedrijf uiteindelijk geen succes blijkt te zijn.

Besparen in de kosten van een auto

Daarnaast zijn er geen onnodige kosten wanneer je niet in de bedrijfsbus rijdt. Je betaalt namelijk alleen de periodes die je met de leasemaatschappij afspreekt. Dankzij maandelijkse vaste lasten blijven verrassingen uit. Je weet precies welk bedrag je per maand kwijt bent aan de lease auto. Je kunt ervoor kiezen om een all-in leasevorm af te sluiten. Dit wil zeggen dat de kosten van verzekering, belasting en onderhoud al in de maandelijkse prijs zit. Dit kan een makkelijke leasevorm zijn voor bedrijven. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over onverwachte kosten per maand.

Eerst oriënteren voordat je een contract afsluit

Het aanbod lease auto’s is op het internet groot, omdat het leasen van een auto, zowel zakelijk als privé steeds populairder wordt. Oriënteer je goed voordat je een contract afsluit. Houd bijvoorbeeld rekening met de leasevoorwaarden van een overeenkomst. Die kunnen per leasemaatschappij verschillen. Lees je van te voren goed in welke extra’s de maatschappij biedt. Het is namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat je vervangend vervoer krijgt wanneer er iets met je lease auto is gebeurd . Dit is een voorbeeld van een belangrijk punt in een contract. Als beginnend ondernemer kan dit bijvoorbeeld de doorslag geven om de overeenkomst aan te gaan of juist niet

Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl