Up online
Image default
Auto

Rijschool in Gorinchem met kwaliteit

Rijschool in Gorinchem met kwaliteit

Het enige wat men verwacht is waar voor je geld. Ook bij het kiezen van een rijschool verwacht je dit. Je investeert geld om je rijbewijs te kunnen halen en wilt natuurlijk kwalitatieve lessen volgen. Wil jij rijlessen nemen in Gorinchem en omgeving,  dan raad ik je aan om een gratis proefles te nemen bij Rijschool Rahat in Gorinchem. Er zijn meerdere rijinstructeurs, dus wachten hoef je niet. Bij de lespakketten krijg je een gratis theoriecursus, waarbij slagen voor het theorie-examen zo goed als gegarandeerd is. Theoriecursus wordt hier gegeven voor auto, motor en bromfiets. Het is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring en ze weten er wel raad mee. Dit blijkt ook uit de hoge slagingspercentage die er wordt behaald. Zo graag als dat ik mijn rijbewijs wil, wilt de rijschool natuurlijk ook dat je slaagt. Dit betekend voor hen dat ze goed bezig zijn, en dat zijn ze zeker.

Je kunt er rijlessen nemen voor de bromfiets, motor of auto. Ook zijn er meerdere voertuigen en rijinstructeurs beschikbaar en hoef je niet in de wachtrij. Je lessen volg je wel met een vaste rijinstructeur. Je hoeft niet te switchen en telkens met een andere rijinstructeur de weg op, wat ik zeker ook zou afraden voor je. Bovendien wordt er rekening gehouden met de corona. De rijlessen zijn volledig volgens de richtlijnen van het RIVM. Je wordt persoonlijk begeleid en hebt tijdens de lessen de volledige aandacht van je rijinstructeur.

 

Betalen in termijnen mogelijk

Je kunt al rijlessen nemen vanaf dat je 16.5 jaar oud bent. Of jong beter gezegd. Je weet wat ze zeggen: “Jong geleerd, oud gedaan”. Tevens wilt iedereen op die leeftijd zo snel mogelijk auto rijden, dus ik zou zeggen waar wacht je nog op? De lespakketten zijn ook redelijk goedkoop in verhouding met de kwaliteit van de lessen die je krijgt. Bovendien is het ook mogelijk om je lespakket af te betalen in termijnen. Niet iedereen kan zich veroorloven om het in één keer te betalen en dit komt dus goed uit voor velen.

 

Thuis worden opgehaald en afgezet

Je wordt voor de rijlessen netjes thuis opgehaald. Ook na de rijlessen wordt je weer netjes thuis afgezet. Mocht je ergens anders opgehaald willen worden of afgezet, kun je dit van tevoren bespreken met je rijinstructeur. Alles is op te lossen met enkel een babbeltje. Ze zijn erg flexibel en zeer vriendelijk. De rijlessen verlopen ook in een vriendelijke sfeer dankzij je rijinstructeur met een glimlach. Al begin je de dag gefronst, je rijinstructeur maakt je dag wel weer goed.

 

Voor meer info :