Up online
Image default
Auto

Private lease auto met totaal pakket

Waarom zou u als particulier een lease auto aanschaffen door middel van private lease? Een flauwe wedervraag zou natuurlijk zijn: waarom niet? Maar die stellen we bij Autoleasecentrale niet. Wij begrijpen heel goed dat het voor particulieren niet direct voor de hand ligt om een private lease auto te gaan rijden. Tegelijkertijd weten we ook prima waarom dat zo is. Dat komt namelijk vooral doordat het in Nederland gewoon nog niet zo gebruikelijk is om als particulier gebruik te maken van een lease auto: onbekend maakt onbemind zullen we maar zeggen. Bij Autoleasecentrale willen we best een poging wagen om u te overtuigen van de voordelen van een private lease auto. Let u even op?

Voordelen private lease auto

Wie een nieuwe auto wil hebben om de weg mee op te gaan moet over het algemeen een behoorlijk bedrag vrij te besteden hebben. U gaat (zelfs in de goedkoopste gevallen) al snel richting de 10.000 euro. De kans dat u dat bedrag niet zomaar in een oude sok hebt zitten is vrij groot. Juist daarom is het zo aantrekkelijk om gebruik te maken van een private lease auto. U hoeft namelijk niet het aankoopbedrag voor een nieuwe auto paraat te hebben terwijl u wel geniet van een spiksplinternieuwe auto. Aan het eind van de leaseperiode is het zelfs mogelijk om de auto over te nemen.

Voordelen bij Autoleasecentrale

Naast de overzichtelijke maandlasten van een private lease auto bieden we u bij Autoleasecentrale nog een aantal interessante extraatjes. Zo wordt de verzekering geregeld en ook de wegenbelasting is inclusief. Hebt u binnen Nederland pechhulp nodig dan zit dat gewoon in het pakket. Ook onderhoud, reparatie en vervangend vervoer zijn inbegrepen. Extra prettig zijn de korte looptijden van onze private leasecontracten. U zit dus niet te lang aan een overeenkomst vast. Bent u benieuwd wat een private lease auto u precies gaat kosten? Een heldere offerte maakt het helemaal duidelijk.

Voor meer info : http://www.leaseautocentrale.nl