Up online
Image default
Bedrijven

Wonen is Limburg

Limburg wordt gezien als vaak in kleine en simpele provincie, toch is het een prachtige plaats om te wonen. Limburg biedt namelijk heel erg veel bossen en tevens ook hele gezellige steden om te kunnen winkelen. Tevens is het in voordeel van Limburg dat de woningen echt namelijk niet extreem duur zijn ten opzichte van de Randstad, waar de meeste woningen toch wel tot twee of zelfs 3 keer zo duur kunnen zijn voor een huis dat niet al te groot is. In Midden-Limburg bijvoorbeeld zijn er een heel aantal huizen te koop in Roggel. Hoewel dit plaatsje niet al te groot is, geeft het wel de mogelijkheid om sneller te komen bij de wat grotere steden in Limburg.

De natuur in Limburg

Over het algemeen zijn er heel veel bossen te vinden in Limburg, bijvoorbeeld het hertenpark in Kerkrade of de Brunssummerheide in Brunssum. Deze twee voorbeelden worden namelijk gezien als een echte ervaring door de ogen van de Limburgers. Omdat Limburg zoveel bossen heeft is het vaak ook in ware vakantieoord van Mensen die bijvoorbeeld uit de Randstad komen, dit komt puur vanwege het feit dat de provincie Limburg veel meer natuur over het algemeen te bieden heeft dan de andere provincies die meer aan de westelijke kant van Nederland te vinden zijn. Hierdoor zijn er heel veel vakantieparken als Centerparcs en Roompot, die er juist voor kiezen om zich te vestigen in Limburg.

Winkelen in Limburg

Doordat er veel huizen te koop in Roggel staan, biedt het natuurlijk ook de mogelijkheid om zich te vestigen in een mooie plek in Midden-Limburg. Het voordeel van een centrale plek in een provincie is natuurlijk dat het vaak makkelijker is om te kunnen reizen naar grotere steden waar mensen graag zouden willen winkelen. Steden als Roermond en Venlo bieden namelijk heel veel vertier als het gaat om shopping en horeca. In de zomer is het namelijk altijd gezellig om in zulke steden lekker een drankje te nuttigen op het terras.

https://vancromvoirt.nl/makelaar-roggel/