Up online
Image default
Woning en Tuin

Voordelige muurstickers op maat

Stickerparadijs levert muurstickers volledig op maat. In de webwinkel zijn talloze stickers te vinden, onderverdeeld over diverse thema’s. Denk aan muurstickers voor de kinderkamer, babykamer of tienerkamer, stickers met een muzikaal, barokke of bijvoorbeeld dierenthema. Eigenlijk is alles mogelijk!

De muursticker personaliseren

Als je een muursticker hebt gevonden die je aanspreekt, dan kun je deze bestellen in het formaat en de kleur die jij wilt. Zo kun je de muursticker gemakkelijk aanpassen op de rest van het interieur. Diverse stickers kunnen ook worden aangevuld met een naam of een leuke tekst. Ga je liever zelf met een kwast en wat verf aan de slag, maar wil je wel zeker zijn dat de afbeelding precies zo wordt als jij het wilt? Dan zijn alle beschikbare muurstickers ook als handig sjabloon te bestellen. Ideaal om creatief bezig te zijn, met een beetje hulp.

Een stijl die bij je past

Iedere ruimte in huis krijgt een heel andere uitstraling met een mooie muursticker of muurschildering met behulp van een sjabloon. Bij Stickerparadijs heb je een zee aan mogelijkheden op het gebied van stijlen, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Ga voor een romantische, stoere, elegante, vrolijke, indrukwekkende, spraakmakende of opvallende stijl. De keuze is helemaal aan jou. Wij maken de muurstickers volledig op maat, zodat je de grootte en de kleur van de sticker eenvoudig kunt aanpassen op de ruimte. Ideaal wanneer je het echt helemaal naar je eigen zin wilt maken!

Maatwerk is altijd voordelig

Wij leveren maatwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Doordat wij alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren zijn wij in staat de tarieven aantrekkelijk te houden. Hier kun jij van profiteren. Kies nu voor een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, gewoon via de online shop van Stickerparadijs!

Voor meer info : http://www.stickerparadijs.nl/muurstickers