Up online
Image default
Auto

Elektrisch bedrijfsauto leasen: bedrijfsbusje

Vergroening doorvoeren in het wagenpark van uw onderneming is tegenwoordig goed mogelijk. De personenauto’s waar u uw personeel in wilt laten rijden kunnen zonder problemen elektrisch aangedreven voertuigen zijn. Een bedrijfsauto leasen die op elektrische aandrijving rijdt is momenteel zelfs zo ingeburgerd dat u een ruime keuze hebt in merken en modellen. Maar hoe zit het als u behoefte hebt aan echte ‘werkpaarden’, bedrijfswagens waar u grote ladingen of veel gereedschap mee wilt vervoeren? Een bedrijfsauto leasen waarbij u de ruimte en kracht tot uw beschikking krijgt waar een industriële onderneming of een bouwbedrijf mee uit de voeten kan is natuurlijk een ander verhaal. Zit een groene, dat wil zeggen elektrisch aangedreven, auto er dan wel in? Het antwoord is ja! Ook wanneer u een bestelbus nodig hebt kunt u deze bedrijfsauto leasen op basis van elektrische aandrijving.

Nissan E-NV200 leasen

De eerste combi bedrijfsbus met elektrische aandrijving waar we uw aandacht op willen vestigen is de Nissan E-NV200. Deze Japanse bus heeft een unieke combinatie van elektrische (dus milieuvriendelijke) aandrijving en genoeg kracht om zware ladingen probleemloos te vervoeren. De E-NV200 als bedrijfsauto leasen betekent een beslissende stap in de definitieve vergroening van uw bedrijfswagenpark.

Elektrisch aangedreven Renault

Wilt u wel vergroenen, maar vindt u de Nissan E-NV200 niet echt passen bij uw wensen, dan biedt Autoleasecentrale u nog een andere optie. De Renault Kangoo ZE. De redenen om voor deze Franse bestelwagen te kiezen kunnen divers zijn. misschien wilt u gewoon graag een Frans merk rijden, of past het uiterlijk van de Kangoo beter bij u dan de grotere Nissan. Hoe dan ook, wanneer u niet allen qua personenauto’s, maar ook qua bestelauto’s groener wil worden zijn er bij Autoleasecentrale voldoende mogelijkheden. Om het geheel overzichtelijk te maken sturen we u graag een op maat gemaakte offerte toe. Ook al uw vragen beantwoorden we natuurlijk met plezier

Voor meer info : http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl