Up online
Image default
Auto

Verhuistaxi Rotterdam voor een warm thuis

Betrek je een nieuwe woning en ben je op zoek naar een verhuis taxi Rotterdam? Het is dan raadzaam om een taxicentrale in Rotterdam te contacteren die zich specialiseert in verhuizingen met weinig huisraad. Het huren van een grote verhuiswagen is vaak erg duur, dus een verhuistaxi spaart enorm in de kosten als je niet al teveel goederen naar je nieuwe woning moet verhuizen. Een taxi is niet alleen goedkoper dan een verhuiswagen, het is zelfs  nog goedkoper dan het huren van een busje. Omdat je ook nog eens geniet van de gebruikelijke voordelen van een taxi, is een verhuistaxi daarom meer dan de moeite waard. 

Praktisch en comfortabel

De verhuizing van je goederen naar je nieuwe woning gebeurt niet alleen op zeer praktische wijze. Ook biedt een verhuistaxi veel comfort aan de passagiers. Zo biedt een taxibus plaats aan acht personen en is er ruimte voor een rolstoel of een scootmobiel. Je rijdt dus comfortabel mee naar de plaats van bestemming en je hebt derhalve geen last van verhuisstress. In de verhuistaxi is een elektrische lift aanwezig, dus dit vergemakkelijkt het verplaatsen van je spullen en vermindert de kans op blessures door het tillen van zware voorwerpen. Om deze manier verloopt je verhuizing dus praktisch en comfortabel.

Makkelijk reserveren

Het is erg eenvoudig om een verhuistaxi te reserveren en het kan verschillende mogelijkheden. Of je nu online, per e-mail of per fax een reservering plaatst, zolang het uiterlijk 24 uur voor het gewenste tijdstip is wordt geplaatst, staat de verhuistaxi bij je voor de deur. Er is een mogelijke tijdsmarge van 15 minuten. Reserveren kan voor locaties in Rotterdam, maar ook voor meerdere gemeentes in de regio van Rotterdam. Of je nu binnen Rotterdam of naar een plaats daarbuiten verhuist: het is allemaal mogelijk

Voor meer info : http://www.goedkopetaxirotterdam.nl