Up online
Image default
Auto

Volkswagen Caddy leasen

Elke twee jaar een spiksplinter nieuwe auto, wie wil dat nu niet? Het kan met een Volkswagen Caddy leasen. Leasen kan zowel zakelijk als particulier. Je kunt zelfs voor een korte periode van bijvoorbeeld een maand een auto leasen, dit heet dan shortlease. Alle gemakken van lease, maar je huurt een auto. Nog een voordeel van particulier een Volkswagen Caddy leasen is het maandbedrag. Hierin zitten ook de kosten voor verzekering, onderhoud en wegenbelasting. Geen aparte bedragen meer dus, maar alles makkelijk in één afschrijving elke maand.

Zitten er ook nadelen aan een Volkswagen Caddy leasen?

Er zitten zeker ook nadelen aan het leasen van een auto:

  • Je moet de auto zelf goed onderhouden
  • Vaak zit er in het maandbedrag een vast aantal kilometers. Rijd je meer kilometers per jaar, dan gaat ook je maandbedrag omhoog.
  • Om er echt veel voordeel uit te halen moet je wel een aantal jaar blijven rijden in een leasewagen
  • Het fiscale voordeel geldt alleen wanneer je de auto ook zakelijk gebruikt.
  • Voor het betalen van het maandbedrag moet je inkomen niet teveel wisselen. 

Een nieuwe Volkswagen Caddy leasen of een tweedehands?

Je kunt een hele nieuwe auto leasen, maar veel maatschappijen bieden ook tweedehands auto’s aan om te leasen. Meestal zijn dit auto’s van één tot twee jaar oud die bijvoorbeeld al eerder als lease auto zijn gebruikt. Zij krijgen een tweede leven. De kosten voor deze tweedehands lease auto’s zijn lager dan hele nieuwe auto’s. Een nadeel is natuurlijk dat je niet weet wat er precies gebeurt is met deze auto en of je wel een goede auto least. Met een nieuwe auto heb je dat risico meestal niet.

Het beste is om via internet diverse lease maatschappijen met elkaar te vergelijken om dan tot een goede keuze te komen.

Voor meer info : http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen