Up online
Image default
Dienstverlening

Slotenmaker Delft is binnen 25 minuten op locatie

Je wilt de deur open maken en plotseling breekt de sleutel af in het slot, dit is een van de dingen die vaak gebeuren bij oude sloten en oudere sleutels. Op dat moment wil je natuurlijk wel nog naar binnen kunnen en zo snel mogelijk. Er zijn een aantal dingen die je kan doen wanneer dit gebeurt. Wanneer een sleutel afbreekt in het slot kan die het beste laten zitten en zo snel mogelijk een slotenmaker bellen. Slotenmaker Delft kan in een half uur bij je op de stoep staan! 

Dingen die je kan doen wanneer je bent buitengesloten

Er zijn een aantal dingen die kan doen om niet meteen de slotenmaker te hoeven bellen. Hieronder zet ik een aantal tips onder elkaar die je kunt proberen voordat je een slotenmaker belt. 

  1. Je kan in veel gevallen de deur open maken met een kledinghanger. Vraag een oude kledinghanger aan je buurvrouw en haal deze door de brievenbus. Je kan met de kledinghanger de deur open draaien of het slot opdraaien. 

  2. Is je sleutel in het slot afgebroken? Veel mensen proberen dan de sleutel uit het slot te duwen met een ander ijzer voorwerp. Je kan dit het beste niet doen om schade aan je slot te voorkomen. 

  3. Heb je een klein ruitje die bij het slot van de deur in de buurt zit? Dan is het misschien een idee om dit ruitje kapot te tikken en voorzichtig met je arm door het gat om de deur open te maken. Zo voorkom je hoge kosten bij het openbreken van de deur.

  4. Zijn al deze bovenstaande dingen niet van toepassing en lukt het je echt niet om de deur op een andere manier open te breken of heb je gewoon geen tijd? Dan kan je het beste een slotenmaker bellen. Slotenmaker Exacto is betrouwbaar en je krijgt altijd van te voren de prijs te weten!